Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

loolabell

tytoń pocięty CZY całe liście tytoniu ?

Polecane posty

Słuchajcie, jestem skonsternowana... JAKIM CUDEM ZA CAŁE LIŚCIE TYTONIU ZAPŁACIMY - 20 PLN (i to jeszcze możemy trafić w tej cenie na odżyłkowane częściowo liście) - podczas gdy za pocięty tytoń w tej samej ilości musimy dać ok. 50 PLN? Przecież po pocięciu 1 kg liści uzyskamy to samo, no, odjąć 5% żyłek. Rolling Eyes Oczywiście to są przykładowe ceny ofert internetowych (z odbiorem osobistym nie widzę minusów takiego rozwiązania, więc zdecydowałam się przerzucić z papierosów koncernowych na samodzielne skręcanie kupionych tanio liści Virgini) Całę liście (ewentualnie częściowo odżyłkowane) - warto? czy zdecydowanie byście dołożyli do pocietego tytoniu? (:

Gość zdecydowanie rzuciłabym nałóg
tym samym nie miałabym takich problemów :P

Gość dfdgfgfgh
na hotmoney piszą, że to nielegalne...

walić czy to legalne i nie interesujcie się moim zdrowiem, skoro ja sama tego nie robię :) Proszę o porady i wyjaśnienie tej kwestii liści tytoniuuuu..... CHYBA ŻE NIKT NIE MA POJĘCIA ;o

Gość ewreretr
nielegalne jest kupowanie tytoniu, czeka cie grzywna a moze nawet i wiezienie, poczytaj na hotmoney

Gość fhgfsg
bo liscie tytoniu nie są pasteryzowane... tyton ciety jest zabezpeczany poniekąd przed plesnieniem.. liscie moga ci zgnic po tygodniu

Gość sfdfsdfsd
pocięte liście są objęte akcyzą :classic_cool:

Gość fhgfsg
gdzies na pewno....:)

nie biorę pod uwagę wysyłki, tylko odbiór osobisty. popytaj ludzi jeśli się skusić zamierzasz ;) PIEPRZYĆ AKCYZĘ I PRAWO. ;)

Ma jeszcze ktoś coś do powiedzenia? Słyszałam dość alarmującą wiadomość ludzie - naprawdę ma być bardzo podwyżona cena liści tytoniu ;o

tytoń pocięty obejmuje akcyza. możesz sobie ewentualnie nakupić liści i pociąć samodzielnie za pomocą niszczarki do papieru:classic_cool:, bo profesjonalne maszyny tnące kosztują majątek...