Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjwabjsbnbnnnbjnmn

jak znaleźć pracę?w biurze albo w banku?

Polecane posty

Gość jjwabjsbnbnnnbjnmn

skończyłam studia.wysyłam setki cv i nic.. nie mam doświadczenia i nikt nie chce mnie przyjąć.ale jak mam je zdobyć.zawsze marzyłam o pracy w banku.wiedzę posiadam, wygląd też ok.tylko bez doświadczenie ;/

Gość jjwabjsbnbnnnbjnmn
nikt nie pracuje w banku ;/ ?

Gość jjwabjsbnbnnnbjnmn
nikt nie pracuje w banku?nikt nie potrafi mi doradzić? ;/;/

Gość olaaa7875
do banku tylko po znajomosciach, innej możliwości raczej nie ma, chyba ze na call center w mbanku ale przy ich zarobkach raczej nie polecam:)

Gość czekoladowa ona 123432
pomogłabym, ale niestety chrzestna zaczela prace w banku 25 lat temu, czyli wtedy kiedy studia mialy jakiekolwiek znaczenie, wiec nic w tym temacie nie pomoge. Wybacz, i powodzenia moze sie uda.

Gość ańń.
A ja nie miałam problemu z dostaniem się do banku, studiowałam zaocznie, oprócz wykształcenia miałam też doświadczenie w pracy z klientem co zadecydowało :) A studia nie były nawet związane z bankowością...

Gość jjwabjsbnbnnnbjnmn
proszę nie podszywać się i pisać takie głupie zdania pod moim nickiem. kurcze jak po znajomości to raczej sie nie dostanę..czyli studia i wszystko na nic. cały mój wysiłek jest nic nie warty..już mam dosyć wysyłania,chodzenia itd. chyba sobie to odpuszczę, i poszukam pracy gdziekolwiek ale dzięki wam za wypowiedzi :)

Gość jjwabjsbnbnnnbjnmn
ańń. a w jakim banku pracujesz? jak się pracuje? jesteś zadowolona?

Gość dfgfgsg
marzylas o pracy w banku tzn jako kto? kasjerka w okienku? bank nie polega tylko na zabieraniu pieniedzy od ludzi, potrzeba wielu roznych ludzi do pracy w banku,od sprzataczek do prezesow:)

Gość ftgtrhyrthrtr
a jaki kierunek studiów skonczylas?

Gość jjwabjsbnbnnnbjnmn
na początek wystarczyłaby mi posada jako doradca klienta lub coś związane z kredytami. Byleby się dostać i zacząć pracować. Pani kasjerka niekoniecznie, a prezes raczej niemożliwe :)

Gość jjwabjsbnbnnnbjnmn
licencjat z zarządzania specjalizacja bankowość, a teraz ekonomia :)

Gość Esma600
nie wiem ? :(

Gość ftgtrhyrthrtr
hahahahah zarzadzanie, kobieto!!!!!!!!!!!!!!! gdybys skonczyla licencjat z eknomii, a potem mgr ekonomii to tak, a zarzadzanie to marnota

Gość kotka psotkkkaaa
A ja studiuję EKONOMIĘ- specjalnosc- finanse i bankowość i tez bym chciała do banku :)

Gość jjwabjsbnbnnnbjnmn
wiem, że zarządzanie to nie żaden super kierunek..ale przecież mgr z ekonomi też mam, to chyba tak tragicznie aż nie jest...słyszałam, że zdarza się, że ludzie po prywatnych i to z zarządzania właśnie pracują w banku, ale to pewnie po znajomości...

Gość oooosjakndohqwbHD adnc xkzc nx
szukać

Gość damn radio
Ludzie, ale Wy jesteście nieżyciowi :) Kończycie studia, zero doświadczenia w pracy i oczekujecie nie wiadomo czego :D Ja studiowałam dziennie i pracowałam- da się! Tylko jeśli lenistwo wygrywa to nic nie pomoże..

Gość jjwabjsbnbnnnbjnmn
pracowałam każde wakacje za granicą, żeby później studiować.następnie w roku akademickim jako kelnerka, więc nie pisz mi tu, że jestem nieżyciowa. da sie pracować i studiować wiem o tym.ale pracować w zawodzie nie zawsze ;/