Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie moja kuzynka

Wkurza mnie moja kuzynka!!

Polecane posty

Gość wkurza mnie moja kuzynka

Wiecie ona zawsze miala lepsze zycie niz ja. Bo miala ojca!!! Ojca ktory mial pieniadze. Moj ojciec przy tamtym to kompletne dno, nasze matki sa siostrami a tak im sie roznie zycie poukladalo. Ja na szczescie jestem jedynaczka, nie mam rodzenstwa. A moja kuzynka? ma rodzenstwo, trojke starszych braci ale to nic. Moj ojciec to awanturnik, ktory by mnie przy kazdej okazji uderzyl bez powodu a ona??? zaszla w ciaze? i co i ojciec i matka skakali kolo niej jak kolo jajka. Mnie to by chyba ojciec z domu wyrzucil. Ale to nie wszystko, moje kuzynostwo czulo sie lepsze ode mnie bo mogli isc spokojnie na studia, moj kuzyn zenil sie jak mial 19 lat bo jego dziewczyna teraz zona byla wtedy w ciazy. I co? Trojke dzieci na studiach ta dziewucha urodzila. I teraz tak jak tam jade to dom pelny milosci. Moja ciocia, kuzyni, zona kuzyna, kuzynka oraz czworka dzieci. Syn i dwie corki kuzyna oraz syn kuzynki. Moja mama uprosila swoja siostre i jej meza by placili mi za studia zgodzili sie. Kuzynka oczywiscie patrzy na to krzywo ale trudno. Studiuje zaocznie, nie moge pracowac bo wszedzie tylko fizyczna praca a teraz mieszkam wlasnie u ciotki w Warszawie. I co? Moja kuzynka powiedziala mi ze potrzebuje sprzedawczyni do swojego sklepu, kuzyn ze potrzebuje kelnerki do swojej restauracji. A to jest praca fizyczna, zbyt ciezka dla takiej kobiety jak ja.

Gość piekna i mądra 2w1
znajdź sobie pracę ale nie w rodzinie. I płać za swoje studia. Wtedy będziesz miala satysfakcję że dajesz sobie rade sama.