Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musial

Jak zapomnieć o kobiecie z internetu?

Polecane posty

Gość musial

Taki problem... Pisałem z jedną kobietą kilka tygodni. Nie przypuszczałem że tak daleko to zajdzie.Choć nie mamy ze sobą kontaktu od długiego czasu nadal o niej myślę.Objawy są podobne do zakochania... Jakieś rady? Dzięki

zakochanie kiedyś przejdzie, i nie wyobrazaj sobie ze ona jest idealem, bo nie znasz jej w realu, moze jest inna osoba niz ci sie wydaje? wychodz do ludzi, moze poznasz inną ;)

Gość musial
Jak mówię nawet nie wiem czy to zakochanie czy co. Przecież to nie możliwe. Może napiszę do niej i sprawdzę czy dalej jest tak samo czy mi się tylko wydaje i to sentyment. Co wy na to?

Ja bym nic nie sprawdzala, jak nie macie ze soba kontaktu to i tak nic z tego nie bedzie, a ty nie przestaniesz o niej myslec. A tak wogole to ciagle myslenie o kims to chyba objaw zakochania...

Gość garbageee
spotkales sie z nia na zywo ? a dlaczego juz nie rozmawiacie ?

Gość trimer_ball
Wyloguj ją.

Gość poiuygfdsfghj
jak rozpoznac zakochanie- normalnie tak sie odczuwa jak w realu motylki, tesknota,pragnienie bliskosci. Nie zapominaj o niej tylko ciesz ze sie zakochales :)

Gość magik16
Miej wyjebane na nia, to siedzi w twojej glowie tylko.

Gość ___justyśka_______
autorze co jest nie możliwe?Zakochanie przez neta? Możliwe,możliwe. Często niej myslisz?Marzysz oniej?Tesknisz?

Gość -Barb-
Oj jest możliwe zakochanie się po przez internet:-) Wiem coś o tym...pamiętam jak mój obecny partner tęsknił męczył smsami.przesyłał piękne piosenki,wiersze:-) Naprawdę zie zakochał:-)oczywiście ze wzajemnością:-) Do dzisiaj taki jest trwa to 3 lata:) Także próbuj ,bo ja na początku też chciałam to zakończyć,ale on był uparty jak Osioł:-)

Gość hnunim0
"objawy sa podobne do zakochania" a jakie to objawy? I czemu wydaje sie nie mozliwe?