Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgtghrthtrhrhtr

MÓJ ZWIAZEK Z CHŁOPAKIEM-OCEŃCIE

Polecane posty

Gość tgtghrthtrhrhtr

Mam 23 lata, studiuję, marzę o drugim kierunku, ale boję się,że jesli nie bede miala czasu dla mojego faceta, on ode mnie odejdzie. Kiedys mialam ideały, marzenia, a teraz wszystko poświęciłam jemu. nawet tryb studiów z dziennych na zaoczne zmieniłam po to by codziennie sie z nim widywac i mieszkam w naszej miejscowosci. Od pewnego czasu mam depresje, on mnie nie wspiera, widujemy sie codziennie, ale gada tylko o sobie , swej pracy. Najgorsze jest to ze zyje w przeswiadczeniu,że jesli jestem z nim juz 3 lata to musze z nim zostac na zawsze, bo nikogo nie znajde, lub trafie gorzej... Boje sie samotnosci....Ja mam 23 lata, on 31, skacze od pracy do pracy, mieszka z rodzicami, jest uparty przewrazliwiony na punkcie swojej osoby :(

Gość nommmmmmmmm..//
po co ci taki staruch :(

Gość 0-9893
jestes hipokrytka,bo jestes z facetem a tu masz zal ze mieszka z rodzicami i skacze z pracy do pracy,takie czasy kochana,a jak Ci sie nie podoba to zmien faceta a nie obgaduj go tutaj

Gość 0-9893
a najgorsze co mozna zrobic to zrezygnowac z siebie dla faceta:O i dobrze ze gada o pracy,ma przynajmniej o czym mowic a Ty poswiecilas sie jemu ,rezygnujac z siebie,daj spokoj,naiwna jestes

Ale Ty kretynka :P Powinien Cie rzucic, a nie siedzisz tu i marudzisz:P tak to jets jak sie weźmie młodszą kobietkę.

Gość SamaJa2
Masz świadomość, że jesteś głupia? Sorry za dosadność

Gość biiww
na moje oko to dziwie sie jak ten facet moze z toba wytrzymac?:O

Gość biiww
znajdz sobie jakas prace czy hobby albo cel i przestan skupiac cale swoje zycie na facecie:O chora jestes czy co?on i tak to olewa

Gość tgtghrthtrhrhtr
raz mnie prawie zdradził, na poczatku znajomosci, wybaczyłam mu to i od tamtej pory sie zmienił. Ma 31 lat, ale zachowuje sie jak 20latek- nie ma znajomych w swoim wieku tylko w moim wieku lub tez 19-latków

Gość biiww
:O pewnie dalej Cie zdradza z 19 latkami:D

hahaha ale wybrałaś sobie chłopaka, tylko po gratulowac! Znajdź sobie kogoś normalnego w Twoim bądź niewiele starszego chłopaka.

Gość biiww
po co go obgadujez?to jego sprawa z kim sie zadaje,jak Ci sie nie podoba to zostaw go,skup sie na sobie ,nie zdziwie sie jak znow zacznie zdradzac,studentka a taka ograniczona:D

Gość tgtghrthtrhrhtr
dzieki za wsparcie. moze faktycznie to wszystko to moja wina, moze jestem głupia i ograniczona. w sumie to on jest madrzejszy , bo starszy.

pewnei chciałabyś go na wyłącznośc, a to juz nie można miec znajomych w tym wieku? musi to byc przedział od 30 w góre? no bez przesady. w goóle z jakiej Ty sie choinki urwałaś to ja nie wiem.

pewnei chciałabyś go na wyłącznośc, a to juz nie można miec znajomych w tym wieku? musi to byc przedział od 30 w góre? no bez przesady. w goóle z jakiej Ty sie choinki urwałaś to ja nie wiem.

Gość katiuszaaaaaa
ze srakiej choinki. Kobieto- rzuc tego pacana! Najwyrazniej jest nieudacznikiem życiowym lub niedojrzałym facetem. Po drugie jesli masz depresję stwierdzona przez lekarza, a on nie wspiera Ciebie- to chyba nie jest to miłość.