Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Ola:)

Pytanie proste, dla inteligentynych odnosnie facetów!!!!!!

Polecane posty

Witam Was piekne Paniei Panowie Zastanawiam sie jak poznac, ze podobam sie np jakiemus facetowi na ulicy, badz uczelni..? Bo ze ktos sie tylko patrzy, gdy sie przechodzi przeciez niekoniecznie cos oznacza.. Jak zachowuje sie facet , który mija kobiete wyjątkowo dla niego akurat piekną i te jedyną ?

Gość pokokok
dziecko , powiesz mi w jaki sposób facet ma poznać , z ten ktoś jeets wyjątkowy i jedyny ? nawet jakbymiał rentgen w oczach to by nic nie widizał , , nie ? jaksidenerwuje i jest spięty to pewnie mu sie podobasz z wyglądu :p

Gość magik16
Olewa cie , udaje obejtnego , nie patrzy w ogole na ciebie

Gość trimer_ball
Jak się spotkacie wzrokiem na dłużej, to za chwile on podejdzie, porozmawaicie kilkanaście minut w luxnej żartobliwej atmosferze, potem on weźnie od ciebie nr telefonu. Za czas jakiś zadzwoni i zaprosi sie cie na kawe. Jesli mu sie spodobasz to umówicie się nastepny raz.

A jesli bedzie sie na mnie patrzyc, i ja na niego po czym ja sie usmiechne i on tego nie odwajemni a co gorzej zlekcewazy i pojdzie poczuje sie jak kretynka;((((((

Gość trimer_ball
Ola, właśnie to jest to co dziewczyna powinna robić! Jesli on nie podejdzie do ciebie to są tylko 2 wyjaśnienia. 1)Ma dziewczynę i jest z nią szczęśliwy. 2)Jest idiotą/nieśmiałym typem, który widzi że ktoś okazuje mu zainteresowanie a nic z tym nie robi. Ale jesli chcesz podkręcić go by jakos przełamać jego nieśmaiłość to spróbuj znaleźć się fizycznie blisko niego, by mógł swobodnie do ciebie zagdać nawet bez podchodzenia i bez przekrzykiwania się. A jeśli to nie pomoże to spóbuj znaleźć sie z nim w jakimś IDENTYCZNYM kontekście. Np razem stoicie w kolejce do czegoś, oceniacie jeden obrazek na scianie, przypatrujecie się jednemu zdarzeniu itp. Wtedy zagadanie ty do niego czy on do ciebie wyjdzie naturalnie bo jest o czym zagadać. To przełamuje kazde lody.

niedawno udalo mi sie zobaczyc cudownego faceta, szlam ulica zauwazylam ze sie patrzył na mnie, wiec spojrzałam i szybko zwiałam wzrokiem, jak prawidłowo powonno sie to potoczyc..?:(

Gość trimer_ball
To twoje zadanie jest po tym jak ktoś sie ci spodoba poszukac jego wzroku i kiedy się wasze oczy spotkają uśmiechąć sie i wytrzymać tą chwilę dłuższą by miał pewność, że w jego oczy się patrzysz. Jak spanikujesz i za szybko odwrócisz wzrok, to odbierasz sobie szanse na zachęceniego do podejścia.