Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emxxx

skomplikowane

Polecane posty

Gość emxxx

Ponad pół roku temu zaczęłam spotykać się z facetem 7 lat starszym, ja mam 20 on 27. Początkowo oboje szukalismy w sobie przyjaciela, kogos kto nas zrozumie, wtedy bylismy oboje w poważnych związkach. Ja byłam w związku od 5 lat, on również w tak długim, natomiast już 1.5roku po slubie. Po pewnym czasie nasza znajomosć przerodziła się w romans, spotykalismy się bardzo często, zbliżylismy się, poswiecalismy sobie każdą wolną chwilę. Pokochałam człowieka, który był już w związku małżeńskim. On też twierdził, ze kocha. Gdy byłam tego pewna zakończyłam związek z moim starym partnerem. Wiedziałam, że resztę mojego życia chcę spędzić z NIM... On również tego chciał- podobno. Minęło trochę czasu, ja ciągle czekałam, on mówił, że ją zostawi, wierzyłam,czekałam... Gdy jego żona przypadkowo dowiedziała się o naszym "związku" powiedziała mu, że jest w ciąży, nasza sytuacja zmieniła sie diametralnie. Co póżniej okazało się, że to było umyslne doprowadzenie do naszych nieporozumień. Ciąży nie było. Nie potrafiłam zniesc tego, że on nadal z nią mieszka, skoro okazało się, że nie jest w ciązy i dobrze o nas wie. Ciągle mówił, że zostawi, ale potrzebuje czasu... Chciałam mu dać ten czas... Ale ona o nas wiedziała, a on nadal z nią był. Mi mówił, ze kocha a nadal mieszkał z nią... Mijają dwa miesiące od momentu kiedy zostawiłam dla niego swojego byłego partnera... On nadal potwierdza, że kocha, ale nadal z nią mieszka, choć ma gdzie nie wyprowadził się od niej... Zrobił to na parę dni jak się pokłócili, ale znów do niej wrócił. Twierdzi, że on z nią nie jest, tylko z nią mieszka... Zobaczył moje zdjęcie, z urodzin kolegi,gdzie kolega obejmuje mnie przyjacielsko i ustawiamy się, żeby zrobić ładną minkę do fotki. Ma mi za złe, że on mnie przytula (obejmuje w boku), choć tak naprawdę nie tworzymy związku (czego ja bym chciała)- w końcu nadal jest z żoną. Rozumiem go, że może być zazdrosny, natomiast pojawia się pytanie "kto może mieć bardziej za złe? on? - zdjęcie ze znajomymi, czy ja?- to, że nadal dzieli łóżko ze swoją żoną?" Dla mnie jest to oczywiste, ale dla niego nie...

Gość SamaJa2
Nie oszukuj się - on jej nie zostawi z czystego wygodnictwa.Ty już zawsze będziesz TYLKO kochanką. Obudź się dziewczyno i nie marnuj młodości.

Gość Perzybyszzwietnamu
Aleś Ty naiwna! Znajdź sobie normalnego faceta, a nie żonatego.

Kochana, starsznie mi Ciebie szkoda. Też byłam w takiej sytuacji. A próbowałaś rozmawiać z jego żoną? Albo z nim jeszcze raz poważnie? Może postaw mu ultimatum. A po tym jak żona się dowiedziała jaka była jego reakcja? Zastanawia mnie tez jak to mozliwe ze wczesniej sie nie zorientowała skoro cały czas ze soba spedzaliscie

Gość emxxx
Rozmawiałam z nim, z nią... Podobno się domyślała wcześniej- wiem to od niego. Ona jak się dowiedziała dzwoniła do mnie, pisała, mówiła, że zdrady nie wybaczy, a zarazem tak jakby wybaczyła, bo sama nie zakończyła tego. Postawienie mu ultimatum skończyło się słowami: ja wiem swoje, ty swoje... ja wiem jak będzie, przekonasz się itp

Gość pocztagb
a nie szkoda ci zwiazku i faceta z którym bylas 5 lat? nic o nim nie piszesz, zrobił ci krzywdę ten człowiek ze z dnia na dzien go pogoniłaś?

no ale co z nim? co on mówi? nadal się spotykacie czy juz to zakonczylas? kochanie też byłam w takim związku i nic dobrego z tego nie wyszlo. a mowl Ci czemu nie chce jej zostawić?

Gość emxxx
Z takich związków rzadko wychodzi coś dobrego... On mówi, że z nią nie jest, tylko z nią mieszka... Nie chcę rozmawiać już z nią... Jeśli ją oszukuje sama niech się o tym dowie, jak ja jej powiem to nie przyniesie to żadnych rezultatów, a ona nie uwierzy... A to już jest koniec

wiesz co? jesteś szmatą i tyle. od poczatku wiedzialas ze ma zone. A do tego jeszcze zdradzilas swojego partnera. zwykla szmata. gratuluje dojzalosci

Gość dojrzała85
czesc. do niedawna bylam w takiej samej sytuacji jak ty. spotykalam sie z zonatym facetem ok 2 lat zanim dowiedziala sie o nas jego zona. mnie tez zapewnial ze kocha i zostawi zone. w zeszlym roku zaszlam z nim w ciaze i mamy teraz urocza dziewczynke. zostawil zone i jestesmy teraz razem. jestem ciekawa jak zakonczyla sie twoja historia mam nadzieje ze pomyslnie dla ciebie.

Gość sunnysun8
olej palanta. krętacz i egoista.