Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkakasieczka

Mąż mnie dziś uderzył.

Polecane posty

Gość aneczkakasieczka

dzieci brak

Gość Uzależniona od ludzkich proble
Ale to był pierwszy raz czy już się zdarzyło?

Gość możliwe że uderzy jeszcze
raz ja bym spierdoliła od takiego faceta...

Gość gyftjnjinjijbhu
dobrze Ci zrobil.

Gość robbokopp
przynajmniej masz meskigo faceta hehe

Gość aneczkakasieczka
pierwszy raz.byl trzezwy oczywiscie. nie wiem jak mam to dalej rozegrac.wyszlam do pracy zamknieta jestem u siebie i caly dzien placze

Gość SamaJa2
Dlaczego to zrobił?

zrobil to raz, wiec zrobi drugi. mnie tez facet kiedys uderzył, po tygodniu zostawiłam mu kluccze do domu na jestgo biurku a reszte rzeczy spakowalam i sie wynioslam. to jest przykre rozstac sie z kims, w koncu z jakiegos powodu z nim jestes, ale to nie ma sensu,. moja decyzja byla najlepsza jaka moglam W ZYCOU PODJAC. teraz jestem matka i zona, mam wpaniala i szczesliwa rodzine. powodzenia...

Gość aneczkakasieczka
powodu nie bylo. powiedzialam mu zeby zamknal okno on nerwa zlapal rzucal epitety ze jestem gnojem je.... a ja do niego ze jest staruchem jeban... odpowiadalam na to co on mi wrzucal i w pewnym momencie powiedzial do mnie spie.... a ja ze sam ma spie... i wtedy mnie odepchnal w klate i uderzyl z otwartej.zabolalo.nigdy bym sie nie spodziewala po nim. tym bardziej na trzewo. jestesmy dopiero 2 lata po slubie.

Powinnaś od niego odejść i to niezwłocznie bo będzie jeszcze gorzej jeżeli to zignorujesz. Poza tym jeżeli masz ślad to idź do lekarza na obdukcję i załóż mu sprawę w sądzie.

Gość Uzależniona od ludzkich proble
hehe... albo to kolejne prowo albo ludziom nerwy ostatnimi czasy puszczają..

Gość ]ojkwbd wja na
za same takie odzywki bym go kopnęła w tyłek a co dopiero za uderzenie!!!!co za idiota. ale jak sobie pozwalasz żeby cie wyzywał i bił to twoja sprawa.zaczęło się od wyzywania,pozwoliłaś sobie na to, to on pozwala na sobie na więcej.więc ogarnij się i rzuć gnojka

Gość sgshshhshs
prowo bo za szczegolowo pisane

Gość alfajed
jakby mnie facet uderzyl to bylby to jego pierwszy i ostatni raz mozna sie wkurzyc, zwyzywac kogos nawet, ale bicie to juz przesada bylam kiedys z gosciem, ktory byl nerwowy, choleryczny wrecz, klotnie byly straszne miedzy nami, dochodzilo do wyzwisk, ale przenigdy nie podniosl na mnie reki, a mogl i jakby to zrobil to pewnie by mnie zabil jednym uderzeniem, bo byl niesamowicie silny, ale nawet nie mial odruchu do bicia...

Gość aneczkakasieczka
dlaczego prowo bo odpowidam na wasze pytania? nie mam śladu nie uderzyl mnie z calej sily bo by mnie zabil.uderzyl mnie troche zabolalo ale to nie bylo z calej pary. ale uderzyl i nie bede go wybielac. pozniej jak sie szykowalam do pracy to chcial sie przytulic i powiedzial ze przeprasza ale ja wzielam torbebke i wyszlam.

Gość aneczkakasieczka
caly czas wacham sie czy dac mu szanse jesli o nia poprosi. z drugiej strony nie chce o tym nawet zapomniec bbo mnie strasznie to zabolalo. mam ochote zlozyc pozew o separacje ale w tej chwili nie mam zadnycg pieniedzy a wiem ze to kosztuje

Gość ]ojkwbd wja na
wow chciał mnie przytulić. ale sie postarał. chyba go nawet próbujesz usprawiedliwiać

Gość aneczkakasieczka
co gorsze od jakiegos czasu staramy sie o dziecko i czekam od 2 dni na @ .nie mam zadnych ciazowych objawowo ale nie moge wykluczyc ciazy. nie wiem co mam robic

Gość aneczkakasieczka
nie chce go usprawiedliwiac ttylko chce wam opisac moja sytuacje co zaszlo. nie mam z kim pogadac bo nie mam rodzenstwa a z rodzicami tez nie chce ich mieszac i sie zwyczajnie wstydze tego co zaszlo choc to nie ja powinnam sie wstydzic.

Gość alfajed
a ja bym powiedziala rodzicom o tym, bo potem bedzie, ze nikt nic nie wiedzial, etc... jakby co to moga potem za swiadkow robic na rozprawie, a tak bez zadnej wiedzy to co? on ci powie, ze zmyslasz i co wtedy?

Gość aneczkakasieczka
jesli dam mu szanse to tylko 1. nie chce byc wiecej razy ponizana.a tymczasem musze wiedziec co mam robic dalej.....

Gość alfajed
wspolczuje dziecku takiego tatusia

Gość aneczkakasieczka
a niebieska teczka na policji co myslicie tylko ze nie mam sladów

Gość aneczkakasieczka
nie mamy dziecka. rodzicom nie powiem bo oni strasznie by to przezyli ( tata ma słabe serce) musze sie sama z tym uporac. jak sie odbywa zlozenie pozwu o separacje?

Gość alfajed
no, ale mozesz byc w ciazy, sama pisalas wspolczuje zatem przyszlemu dziecku takiego ojca

Gość ]ojkwbd wja na
jakby mnie dzis facet uderzył nn=ie siedziałabym teraz na kafe, bo to nic nie zmieni.

Gość aneczkakasieczka
jestem w pracy i mam wolny czas dzis wiec i tak bede na kafe

Gość aneczkakasieczka
a skad mialam 2 tyg temu wiedziec ze mnie uderzy jak sie staralismy