Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol887

Walczyć ? Czy dać sobie spokój ?

Polecane posty

Gość Karol887

Trzymajcie sięz dala od takich kobiet. Wszystko pięknie do czasu. Poznaliśmy się w firmie. Zaczeliśmy się spotykać 1 2 3 4 randka miło. Było zbliżenie pocałunki spacery itp itd. Czułem się z nią bardzo dobrze ona ze mną też tak mi powiedziała. Pewnego razu słyszę wyjeżdzam na 6 tygodni ale nie chce aby nasz kontakt sie urwał jesteś dla mnie ważny- pomyślałem ok. Oczywiście objetnice typu bedziemy ze sobą rozmawiać przez skype i dzwonić. Że jak wróci to będzie chciałą abym jej poświęcił jak najwięcej czasu. Po południu następnego dnia dzwonię pytam się jak się czujesz - dobrze ale nie chce abys czegokolwiek ode mnie oczekiwał, |"zajmij się swoim życiem bo to jest teraz tobie potrzebne":. Nie wiedziałem co myśleć myślałem że ma zły dzień. W pracy się wyjaśniło napisałą smsa aby pogadac jeszcze na zywo zgodziłem się. Wiesz co jesteś fajnym miłym ciepłym chłopakiem zasługujesz na szczęscie ale chce abyśmy zostali kolegami. Zapytałem się jaki jest powód takiej decyzji odpowiedz bo tak zawsze bede pamietala cie jako miłego faceta. Odpowiedziałem jej że nie chce jej koleżeństwa bo traktuję ją jako więcej niż koleżankę i odeszłem. Czy mam walczyć czy dać sobie spokój? Myślicie że przez ten wyjazd wszystko legło w gruzach, że może przez ten czas kogoś pozna ?

Gość ibabka
chłopie ile razy jeszcze bedziesz zakladal ten sam topik? olac olac olac i jeszcze raz olac. nie zachowuj sie jak desperat, bo wiele jest kobiet na swiecie. Jesli tak przezywasz to ze panna po kilku randkach dala ci kosza to nie dziwie sie ze cie olała... ja bym nie chciala byc z taka memeją, ktora zale wylewa na babskim forum.