Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 organizuje protestacyjne i ostentacyjne spotkanie tlumne na kafe koniecznie z piwem 30 lutego bieżącego roku!!! obecność obowiązkowa. w planie jest przemarsz kilkoma topikami. Marsz rozpoczniemy od topiku Wybory! wybory! wybory! następnie przejdziemy przez kilka topików pravika91 by zakonczyć pokojowo marsz na topiku paląc ognisko w bieszczacką noc, gdzie dokonamy symbolicznego i nie tylko otwarcia piwa. nie przyjmuje zadnych usprawiedliwień nieobecności za wyjątkiem aktu zgonu oraz zwolnienia od proboszcza w związku z pilną koniecznosćią zlizywania śmietany z kolan. Licze na Was! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość astawiasz to piwo Napisano Wrzesień 26, 2012 gołodupcu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 dlatego wlasnie ten marsz po kafeterii! czytaj uwaznie! tez mam dość pis i po i wszystkiego i niczego i stąd ten protest który ninijszym wlansie przed chwilą nieskromnie zapowiedzialem! czyli rozumiem że ciebie nie będzie bo jak sam żes stwierdził "jakiś ksiądz kretynie, mam go w dupie." masz inne ważne w tym terminie obowiązki... ale inni się zjawią! wierze w to z całęgo rudego serca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IIIII wydupcaj mi stąd Napisano Wrzesień 26, 2012 Ciebie też tm nie bedzie tumanie na tym przemarszu....od razu se wystaw wstecznie zawczasu jakieś usprawiedliwienie bo cie czeka robota.Będziesz mi ssał pęto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nbnb Napisano Wrzesień 26, 2012 masz dość> wszystkiego i niczego> zatem sobie jaja robisz, więc spierdalaj kretynie szkoda czasu dla ciebie ty zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość c2b2n3m4m Napisano Wrzesień 26, 2012 On sie tylko do tego nadaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 jestescie przeciwko mojej inicjatywie a wiec popieracie obecny porządek rzaczy ....jestescie pewnie z policji albo pracujecie jako urzedasy i podaj przynies pozamaitaj u naszych kochanych poslow i senatorów:O nie rozmawiam z takimi ludzmi. wiedzialem ze pewne sily o ktorych nie chce tu wiecej mowic ale oczywiscie wiem ale nie powiem , beędą chcialy storpedowac, uciszyć, uniemozliwić ten protest... nie wstyd wam? we wlasne gniazdo srac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość c2b2n3m4m Napisano Wrzesień 26, 2012 Jesteś niezrównoważony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 jestem zrównowazony ino wyprowadzony chwilowo z równowagi i stąd ta inicjatywa bo tak dalej być nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja będę sie z ciebie pośmiać Napisano Wrzesień 26, 2012 :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 jaja sobie robicie z powaznych spraw:O ja staram sie cos zmienic a jakas uposledzona pomarancz zaczyna sypac teksty o mosznach:O zenada...nie chcesz pomoc to przynajmniej nie przeszkadzaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jestem za ale moze w ta Napisano Wrzesień 26, 2012 sobote?zrobimy marsz sprzeciwu na kafe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 odpada. data juz ustalona podana w pierwszym poscie. juz ustalone z administracją kafe i wlascicielem o2 , jest zgoda przyklepana:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szatanskie pomysly. Napisano Wrzesień 26, 2012 moszna sie w sumie przylaczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Wrzesień 26, 2012 moszna moszna owszem, zapraszam zatem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to media tak Napisano Wrzesień 26, 2012 debil debil debil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach