Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

uwaga! na znak protestu przeciw wszystkiemu i wszystkim ogłaszam iż

Polecane posty

organizuje protestacyjne i ostentacyjne spotkanie tlumne na kafe koniecznie z piwem 30 lutego bieżącego roku!!! obecność obowiązkowa. w planie jest przemarsz kilkoma topikami. Marsz rozpoczniemy od topiku Wybory! wybory! wybory! następnie przejdziemy przez kilka topików pravika91 by zakonczyć pokojowo marsz na topiku paląc ognisko w bieszczacką noc, gdzie dokonamy symbolicznego i nie tylko otwarcia piwa. nie przyjmuje zadnych usprawiedliwień nieobecności za wyjątkiem aktu zgonu oraz zwolnienia od proboszcza w związku z pilną koniecznosćią zlizywania śmietany z kolan. Licze na Was!

Gość astawiasz to piwo
gołodupcu?

dlatego wlasnie ten marsz po kafeterii! czytaj uwaznie! tez mam dość pis i po i wszystkiego i niczego i stąd ten protest który ninijszym wlansie przed chwilą nieskromnie zapowiedzialem! czyli rozumiem że ciebie nie będzie bo jak sam żes stwierdził "jakiś ksiądz kretynie, mam go w dupie." masz inne ważne w tym terminie obowiązki... ale inni się zjawią! wierze w to z całęgo rudego serca

Gość IIIII wydupcaj mi stąd
Ciebie też tm nie bedzie tumanie na tym przemarszu....od razu se wystaw wstecznie zawczasu jakieś usprawiedliwienie bo cie czeka robota.Będziesz mi ssał pęto

Gość nbnb
masz dość> wszystkiego i niczego> zatem sobie jaja robisz, więc spierdalaj kretynie szkoda czasu dla ciebie ty zero

Gość c2b2n3m4m
On sie tylko do tego nadaje.

jestescie przeciwko mojej inicjatywie a wiec popieracie obecny porządek rzaczy ....jestescie pewnie z policji albo pracujecie jako urzedasy i podaj przynies pozamaitaj u naszych kochanych poslow i senatorów:O nie rozmawiam z takimi ludzmi. wiedzialem ze pewne sily o ktorych nie chce tu wiecej mowic ale oczywiscie wiem ale nie powiem , beędą chcialy storpedowac, uciszyć, uniemozliwić ten protest... nie wstyd wam? we wlasne gniazdo srac?

Gość c2b2n3m4m
Jesteś niezrównoważony:classic_cool:

Gość ja będę sie z ciebie pośmiać
:):):)

Gość ja jestem za ale moze w ta
sobote?zrobimy marsz sprzeciwu na kafe:D

Gość szatanskie pomysly.
moszna sie w sumie przylaczyc

Gość to media tak
debil debil debil