Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczypiorrrrrrrr

powiem wam co mysle o tym całym LIZANIU kolan tego księdza!

Polecane posty

Gość szczypiorrrrrrrr

juz normalnie nie moge czytac tych oszczerstw na tego księdza, ludzie a szczegolnie młodziez ktora jest teraz duzo głupsza niz kiedys mają taką srakę w głowie, że nie potrafią myslec racjonalnie, ale czego się spodziewac jak ludzie w tych czasach mają nasrane we łbie! a te kolana księdza to niby jakieś swiete czy co?? ludzie ktorzy nigdy nie przeżywali w swoim zyciu otrzęsin to niech nie pierdolą ze to nie smaczne, a kolana księdza są jak kazde inne, ale polskie jełopy twierdzą ze lizac kolana mozna osoby ktore z kosciołem nie są związane, zesrajcie się z tą waszą polską intieligiencją!!

Gość llklk
ty też autorko nie lubisz księży, widać to w tym co tu piszesz, aż za bardzo :D

widac ze traktujecie siebie nawzajem jak najwiekszych frajerów w kraju ktorzy nie porafią policzyc do 4 :) podszywaczu rozumiem ze całe dnie w domu siedzisz i wyglądasz jak tłusty smierdzący owrzodzony po ryju zombiak, ale chociaz bys poudawał ze ktos cie lubi a nie tracisz czas na prymitywne niesmieszne podszywy......

Gość to media tak
napędzają taki sposób myslenia, nie mam w tym zadnego podtekstu seksualnego, media rozbuchały te sparwe jako cos złego a ludzie ze własnego rozumu nie mają w wiekszosci to łyknął to jak najgłupszą reklame, ludzie uwierza we wszystko jesli sie im cos narzuci, niestety zyjemy w kraju gdzie ludzie mają pobudki rodem ze średniowiecza, w kraju gdzie człowiek dorosły lokuje kupe kasy w Amber Gold, wierzą ze wygrali za darmo wycieczke nie biorąc udziału w zadnym konkursie czy pokazują sie w zboczonych pozach na fejsie albo NK, kto normalny bedzie powaznie traktował nasz naród, nie ma sie co dziwic ze sie z nas na całym swiecie nabijają

Gość to media tak
ja osobiscie odprowadzam moją 13letnia corke do zakrystii w celu lizania księdzu kolan. bo jestem dobra katoliczkom i ksiądz mnie chwali z ambony

Gość to media tak
i oczywiscie zgadzam się z wypowiedzią Szymona Hołowni, który został oczywiscie przez wiekszosc zbesztany, wiadomo idiota mądrego nigdy nie zrozumie

Gość lalata16
mam 16 lat i powiem jedno jakby ten ksiądz powiedział że mam mu zlizać bitą śmietane z kolana to by w łeb dostał i nie tylko ode mnie

Gość sluchawki w uszach
w Pismie sw pisze..Obys sie Mna nie zgorszył co znaczy rób tak i czyn aby inni ludzie zawsze widzieli Boga w tobie...nie gorsz ich swoim zachowaniem a ksiadz podteksty sexualne robi i nie widiz w tym nic złego..to jest obraz Boga:O? ksieza todzisiaj dno

Gość to media tak
ale ty dziecko drogie nie wiesz co oznaczają otrzęsiny :) kolana księdza czy kierownika mcdonalda nie ma znaczenia, co innego jakbys miała brac do buzi penisa

Gość marcelina :::::
Bo ten chory naród we wszystkim widzi podteksty seksualne. Teraz to juz nie wolno przytulić się do swojego dziecka ,bo będziesz posądzony o pedofilię:(

Gość sluchawki w uszach
a kim jest Hołownia? zadna wyrocznia nie mozna zmieniac słow Boga a on jasno powiedział Obys sie Mna nie zgorszył i rzekl, ci co nauczaja beda 2 razy bardziej sadzeni niz inni a wiec i ksieza katecheci jak Holownia bo oni mowia co i jak..czyli musza byc odpowiedzialni za to co mowia i robia

Gość to media tak
dlatego ja rownież swojej córce lizać kolana kierownika mcdonalda. dostajemy wtedy dodatkową gratisowa porcję keczupu do frytek:)

Gość to media tak
nie ma podtekstów seksulanych, głodnemu chleb na mysli :) przeczytajcie wypowiedz Hołowni bo to jeden z najinteligentniejszych ludzi w tym zacofanym kraju

Gość nkldvc.
bo teraz jest moda na ksiezy pedofili, teraz to juz prawie kazdy nie widzi ksiedza a zboka. Nikt nie wie jak tam bylo na prawde, moze faktycznie mieli typowe otrzesiny czy cos tam, kazdy z nas byl kocony przeciez:) a moze ksiezulek chcial sie zabawic- niewiadomo. Ale nie podoba mi sie ta jednoznacznosc w tv na temat tej sprawy. I racja ze tepaki nawet nie przemysla tylko od razu lykaja co im na tacy zaserwuja

Gość lalata16
ja to nie wiem co za dzieci musiały być w tym gimnazjum że się godziły na takie coś

Gość to media tak
"Obys sie Mna nie zgorszył" taka jest prawda ale pomyslcie skoro jedni to traktują jako cos zboczonego a inni jako normalne otrzęsiny, ktore własnie na tym polegają to chyba znaczy ze to nie problem księdza a tych ludzi ktorzy wszedzie na siłe wręcz doszukują sie dziwnych podtekstów...

no wiesz w gimnazjum jest teraz słoneczko ;) więc śmietana to dla nich bułka z masłem

Ogarnijcie się ludzie. Na każdym obozie żeglarskim był chrzest "kotów", a z kolana Posejdona trzeba było zlizywać nie bitą śmietanę, a obrzydliwą papkę. Na koniec jeszcze pagajem w dupsko się dostawało i żadnego podtekstu w tym nikt się nie doszukiwał. Nie popadajmy w paranoję.

Gość to media tak
ksiądz w naszym kraju juz pewnie bedzie sie bał przytulic jakies dziecko w akcie podniesienia na duchu i tyle z tego mamy z boskiego miłosierdzia, polacy kochają dosrawac, zawiścic, dokopywac, nie rozumiec, bo to najłatwiej

Gość lalata16
nie popadajmy w paranoje ??!! ludzie ku*wa szanujcie się !

Gość to media tak
whedif dobre :D:D

Gość to media tak
lalal16 rozumiemy ze zawsze wylatujesz z kazdej imprezy bo nie umiesz sie bawic, bibliotekarki mają w sobie wiecej powera niz ty

Gość to media tak
"kazdy z nas byl kocony przeciez" jak widac nie kazdy, ja swoje jedyne otrzesiny takie prawdziwe przeszłam dopiero na koloniach a te w szkole to... smiech na sali

Gość a gdzie przyklad skromnosci i
pokory, ktora glosza ksieza?

Gość to media tak
ale to dwie rózne rzeczy...

Gość cbvcbv
a najwiekszym absurdem jest to ze ludziska mysla ze są na tyle mądrzy i nie dają sie nikomu manipulować, a najwieksze zrodło manipulacji to media, trafiają do kazdego polskiego głąba, ktory twierdzi ze ma swoje zdanie, ludzie oglądają za duzo tv, czytają za duzo gazet dla półgłówków i sie cieszą ze są tacy obeznani....