Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbfhb

GOODBYE APPETITE - któraś mama stosowała?

Polecane posty

Gość widząc ludzką empatię
co do ludzi, do szacunku do nich, do zrozumienia, że każdy człowiek zasługuje na szacunek niezależnie od rasy, koloru skóry, postury nie dziwię się moja siostra popełniła samobójstwo podcinając sobie żyły w wieku 15 lat z powodu docinek ludzi na temat jej nadwagi. Porażające, Boga chyba nie ma na świecie skoro dobrzy ludzie odchodzą a zostają...śmieci.

Gość gbfhb
dobra taka dietetyczna

Gość biedronka z dalekiej krainy
a ja Ci napisze co mysle, bo Cie rozumiem. Ja od zawsze lubiłam jesc i od zawsze sie odchudzałam. Przerobiłam miliony diet, mialam swoje wieksze, mniejsze i małe wersje. Mam podobnie do Ciebie, ze lubie jesc. Potrafie sie w tym czasiem zapomniec. Do ruchu sie zmusze, ale tak wlasciwie to specjalnie tego nie lubie. Z moich doswiadczen, to najskutecniej (biorac pod uwage ilość zrzuconych kg, brak jojo i czas utrzymania wagi bez zadnych przyrostów) odchudzilam sie tabletkami vaso pro, ktore wlasnie drastycznie zmniejszyly moj apetyt. Jadlam wtedy jak ptaszek, czasem pozwalalam sobie nawet cos smacznego, choc ogolnie jedzenie mnie wogole nie interesowalo, nie myslalam o nim. To bylo niesety kilka lat temu. Srodek ten zawierał efedryne, ktora teraz jest zakazana i nie ma szans go juz kupic. Ja strasznie żałuje. Z chcecia sprobowalabym srodka, ktory tak sama zachamowalby moj apetyt, bo zostalo mi kilka kg po ciazy do zrzucenia. Ja w taki sposob schudłam kiedys duzo i skutecznie, choc wiele innych sposobow/diet nie zadzialalo

Gość a moja znajoma kiedys
tez stsowala tabletki odchudzajace i owszem schudla 9kg ale po zaprzestaniu ich brania po prostu rzuciala sie na jedzenie i przytyla prawie 20kg. Jak ja spotkalam to przezylam szok. Dziewczyny nie wierzcie w zadne tabletki