Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gbfhb

GOODBYE APPETITE - któraś mama stosowała?

Polecane posty

Gość zacytiwana igraszkaaa
Przez 4 miesiące codziennie brałam po 10 tabletek. Potem stopniowo zmniejszałam ich ilość czyli 9 tabletek przez tydzień, potem 8 tabletek przez tydzień itd. Po tylu tygodniach zmniejszenia ilości jedzenia mój organizm się przyzwyczaił do małych porcji a jak zjadłam więcej to kończyło się bólem żołądka i wymiotami (tak mam do dziś). Ludzie mnie straszyli, ze się uzależnie, że później będę ważyć 2x tyle. Nic takiego się na szczęscie nie stało. Nie jem listka sałaty czy ćwiartki pomidora, jem normalnie, czasami i tłusto i słodko ale po prostu małe porcje.

Aha i jeszcze coś moim zdaniem ważnego - na tabletkach było napisane aby brać góra 6 tabletek dziennie, ja brałam 10 i chyba dlatego były efekty czyli brak głodu. Myślę, że ty z tym GA również musisz zrobić tak samo, czyli trochę więcej go brać niż to jest zalecane.

I jak czytałam o GA teraz to jest on ziołowy głównie więc nie zaszkodzi a spróbować można.

Gość gbfhb
Na razie stosuję 2 saszetki dziennie bo nie czuję większej potrzeby. Nie jestem już cały czas głodna, jem bardziej z myślą o tym, że trzeba coś zjeść aby nie zemdleć czy coś ale nie dlatego że muszę jeść bo aż z głodu oczy szczypią. Przez ostatnie 4 dni zjadłam tyle ile normalnie jadłam przez 1 dzień :) To już sukces :)

A dużo ważysz?

Gość gfdeatgeratfg
zacytiwana igraszkaaa A dużo ważysz?" i autorka juz nie odpowiedziala :D

Gość gbfhb
Autorka nie odpowiedziała bo autorka ma pracę i dopiero niedawno wróciła do domu :O Ważę 120 kg z czego 25 kg dorobiłam się pod bacznym okiem dietetyków na ich cudownych dietach.

Gość lookoflooks
zartujesz??? wazysz 120 kilo?????????? litosci,jak mozna?????jak mozna doprowadzic sie do takiego stanu????????????? dietetyk sie klania,a nie jakies smieszne goodbye apetite:O

Gość gbfhb
coś jeszcze masz do powiedzenia patafianie?

Gość takumnie
Jak można zjeść 5 parówek i 4 kromki chleba na śniadanie? Mój mąż, który ma 2 metry wzrostu tyle nie je!!! Kobieto masz problemy z głową - i ja nie chcę cię obrazić! Rozepchałaś sobie żołądek. Wiesz, że on ma wielkość pięści? Musisz psychicznie się przestawić. Idź do dobrego lekarza, może to problemy innego typu skoro masz niepohamowany apetyt. A swoją drogą, jeżeli musisz tyle jeść to na prawdę uważasz, że dobrym rozwiązaniem są parówki, albo szynka odgrzewana na tłuszczu!!! no ratunku, przecież tego się nie da czytać. I nie pisz, że tylko po takim "konkretnym" jedzeniu nie czujesz głodu. A jeżeli karmisz tak swoje dzieci to powinni ci je odebrać. Może chodzą do przedszkola to tam łykną coś zdrowego. Przepraszam za te słowa, ale pomyśl o nich. Pewnie chciałyby cieszyć się Tobą jak najdłużej, a twoje organy są totalnie obrośnięte tłuszczem.

Gość gbfhb
Kolejna co przespała podstawówkę i naukę czytania :O Twoje dzieci z kolei chciałby by mieć matkę umiejącą czytać a nie analfabetkę :O

Gość takumnie
Rozumiem. Wolisz odpowiedź tego typu, więc proszę: GOODBYE APPETITE pomoże ci na 100%. Jest to preparat doskonały. Zastępuje zdrową dietę i wysiłek fizyczny. Jest idealny dla osób mających siedzący tryb pracy, z niepohamowanym apetytem. Sprawi, że zrzucisz nadprogramowe 50 kg do Świąt Bożego Narodzenia. Nie przejmuj się niezdrową dietą, składającą się z ogromnej ilości tłuszczów, konserwantów i sztucznych aromatów. Ten preparat stworzony jest dla Ciebie i każdej z nas. POWODZENIA :)

Gość gbfhb
Dziękuję bardzo ;) Uważam trochę inaczej ale też sądzę, że preparat pomoże mi zapanowac nad głodem!

Gość gbfhb
Maciora to twoja matka skoro tak cię nauczyła szacunku do innych ludzi ;)

Gość muffins_
no ok,wazysz sporo nie wiem czy taki specyfik jak GC ci pomoze napisz lepiej co jesz na codzien, w rozpisce na posilki, bedzie latwiej ci pomoc nieco zmienic zwyczaje i menu

Gość gbfhb
muffins_ ale ja już jem inaczej i przede wszystkim mniej, mi ten produkt pomaga i napisałam ten temat aby znaleźć inne osoby które to stosowały. I tylko tyle.

Gość muffins_
juz jesz inaczej,super:O:O:O ciekawe tylko ile dni tak bedziesz inaczej jesc:O sorry, schudlam po urodzeniu dziecka 30 kilo- w 10miesiecy z 83 na 53 kg, 2 rok trzymam wage..i jak cie czytam to wiem,ze o odchudzaniu nie masz bladego pojecia

Gość gbfhb
Jezzzuu kolejna inteligentna... Ok nie mam pojęcia o odchudzaniu i ku waszej wściekłości nie chce mieć i wasze zdanie mam w dupie ok? Mój temat jest jasno skonstruowany i wiecej na pieprznięte zaczepki ze strony wszystko wiedzących dam odpowiadac nie będę. Jeszcze sie od was głupotą i analfabetyzmem zarażę.

Gość prinessaofpersia
120kg? Straszne,to niemal jak kalectwo,wspolczuje ci, ale mysle ze nie masz szans na schudniecie bo wybitnie glupio do tego podchodzisz. I nie podniecaj sie tym ze od paru dni mniej jesz bo to smieszne, zobaczysz za tydzien, gora dwa.Nic z tego nie bedzie.

Gość bvfshngsjmnh
gbfhb Łatwo komuś mówić kto ma wolny czas, dużo kasy i nie czuję przede wszystkim non stop głodu. Ja jak wychodzę z domu przed 7 rano tak wracam o 17 gdzie czekają na mnie dzieci. Do tego dochodzą obowiązki domowe i idę spać o 23. Gdzie w tym znaleźć czas na pichcenie zdrowych potraw, ćwiczenia? Ja nawet dla siebie czasu nie mam. Do tego dochodzi nieustanny głód. Stosowałam diety, owszem. Jadłam 5 zdrowych posiłków i między nimi 8 innych składajacych się z batonów, cukierków, kebabów itd. I do tego nocne jedzenie bo nie mogłam spać tak głodna byłam. Nie liczę na to, że dzięki temu zacznę chudnąć, liczę jedynie na to, że dzięki temu nie będę tyle jadła. Kurczę dziewczyny, ja w nocy robię sobie obiad bo głodna jestem. A dzięi temu pierwszy raz od kilku lat nie jemw nocy a tak to obowiązkowo 5-6 kanapek." o ja pierdziele :O no to niedlugo bedziessz wygladala tak jak te wielkie slonie z USA. Szkoda slow

Gość do autorki........,
Oprócz tego, ze jestes gruba jestes tez chamskim krzykaczem bez kultury i umiejetnosci dyskusji.

Gość bvfshngsjmnh
no to jedz te tabletki i zobaczysz czy bedzie jakis efekt.

Gość gbfhb
To akurat tabletki nie są ale żeby to wiedzieć to trzeba mieć jakiekolwiek pojęcie o tym o czym się mówi a jak widać wam nie przeszkadza zerowy brak wiedzy na temat tego preparatu. Wspłczuje.

Gość gbfhb
do autorki........, nie mam zamiaru grzecznie dyskutować z ludźmi którzy są skrajnymi analfabetami i do tego to mnie obrażają jako pierwsi. Niech te chamidła nauczą się najpierw kultury wypowiedzi a dopiero potem się biorą do tego.

Gość do autorki........,
A co za roznica czy to tabletki czy płyn czy inne gowno? Nie masz pojecia kobieto o diecie,nie masz pojecia jak funkcjonuje ogranizm!!! Zacznij jesc, przestan zrec, bo przypominasz swinie,serio! Takich ilosci to nawet rosły facet nie jest w stanie pochlonąc!!

Gość ok autorko nikt
tu nie bral tego specyfiku i nikt nie ma o nim pojecia. Biezr go i an bierzaco sie wpisuj na tym temacie. Teraz ok?

Gość dendrologiaa
A dajcie jej spokój i napiszcie wreszcie,ze ten goodbye jest super i zayebiscie odchudza.Niech sobie laska wpierdoli bochenek chleba na spokojnie bez nerwow i popije tym cudem tkwiac w przeknaniu ze beknie po tej wyzerce i nagle zniknie jej z cielska z 2 kilo:D dajcie jej zyc bez nerwow:P

Gość gbfhb
To skoro nie macie o tym pojęcia to po co się tu odzywacie? We wszystkim takie nachalne jesteście?

Gość ok autorko nikt
dendrologiaa, dobre :D

O ja piernicze, niewiele ci trzeba prymitywna patologio zeby wyskakiwac z tekstami godnymi strzelenia w morde:O zniknij bo juz tym tekstem wyzej skompromitowalas sie totalnie:O jestes zerem, grubym prymitywem i tyle