Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola456765

Uderzyłyście kiedyś chłopaka w twarz ?

Polecane posty

Gość ale z was
A dzisiejsi faceci to wcale nie patologia. Są cudni, nie biją itp itd No właśnie to może zaczniecie brać przykład z lepszych od siebie :D

Gość ło matko 80
tak uderzyłam jak mi po kliku randkach powiedział ze ma zonę i 5 miesięczne dziecko ...................no i strasznie mnie to wkurzyło:) Gdybym wiedziała ze ma rodzinę to nie traciłabym czasu na gnojka.

Gość ło matko 80
ale później na zgode zrobiłam mu loda 👄

Gość ło matko 80
w końcu on jest mężczyzną a ja tylko kobietą ....musze być posłuszna

Gość ło matko 80
???

Gość ło matko 80
póxniej za mój haniebny czyn on mnie bił penisem po twarzy i spuszczał mi się na twarz z satysfakcja i szyderczym uśmiechem ....

Gość ło matko 80
a później ciągle za kare mocno mnie pykał w moją pupcie która starsznie mnie bolała :(

Gość ło matko 80
żałuje że go uderzyłam :(

Gość ło matko 80
ale lubię jak on mnie "przydusza" i dokonuje penetracji .....

Gość ło matko 80
jestem pjebanym roztańczonym pyłem tego świata !!!!!

Gość ło matko 800
już skończyłeś???

Gość ło matko 80
NIE !!! NIE !!! NIE!!! NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!NIE !!! NIE !!! NIE!!!

Gość ło matko 800
no to pisz dalej:)

Gość ło matko 80
AAAAAAAAA MASZ TY GŁUPIA ....

Gość ło matko 800
Nie ! nie będziesz mi rozkazywać suko !

Gość ale jaja ...nie moge
:D:D:D:D

Gość kapitalnieno
Ja raz - po tym jak on mnie trzasnał tak, że rozciął mi całą wargę :|

Ja nie i nie wyobrażam sobie tego... Bo przecież nie chciała bym być tak traktowana. Wszystko trzeba sobie wytłumaczyć a nie żeby dochodziło do rękoczynów:)