Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sowka razowka

wyglad mamy

Polecane posty

Gość szczerze to nie moze
jedz tyle ile potrzebujesz,po prostu zacznij cwiczyc.

Gość hepi pipul
jak ja sie ciesze ze jestem taka młoda sexy mama, naprawdę. mam 27 lat, ,młodzieńczą urodę, jestem szczupła, ubieram się w ubrania nie jakieś seksowne, ale dopasowane do figury, lubię np na spacer dżinsy obcisłe, wąski podkoszulek i sweterek na to dłuzszy plus buty na niskiej koturnie w porównaniu do tej kobiety na fotce, nie dziwie sie ze zawsze sie za mna oglądają faceci. dziekuje!!

Gość szczerze to nie moze
ps. dziecko sliczne:)

Gość gluck:):)
hepi pipul, zayebiscie a teraz wypierdalaj pappa, idz sie poprzegladaj w lustrze pustaku

Gość hepi pipul i co?
Dowartościowało się dziewcze? Tak? No to won :)

Gość c rauai a
hepi pipul -- Jan Brzechwa cię pozdrawia Samochwała ....

Gość hepi pipul i co?
Jeszcze może na koniec nam opisz, co zakładasz na noc dla swojego mężulka misia-pysia, bardzo nas to interesuje 🖐️

Gość Dr Igizigi
Do Hepi Pipul- super! :D i to jest bardzo dobra postawa, naprawdę miło słyszeć, że są kobiety któe zachowują się tak jak Ty. Jestem dumna z Ciebie. Pamiętaj zawsze tak rób i nie zapuść się nigdy :D pzdrawiam :D

Gość hahahaehehehehehe
hepi pipul, sexy to na pewno nie jesteś ze swoimi rozstępami i rozciągniętą.... , oglądają się bo myślą że następna dała się zapylić i teraz zasuwa z bagażem :D

Gość domdassaa
autorko, gdzie jestes?????????????????????????

Gość Dr Igizigi
Niestety tak jest (nie mówię o autorce, ale o wiekszości Polek),że po ślubie i po urodzeniu dziecka totalnie przestają o siebie dbać. Już im nie zależy, bo mają faceta i dziecko- to co chciały. Tylko potem płacz, bo facet je zdradza. A czemu? bo ma w domu paszczura z tłustymi włosami, rozciągnętym drechu, z zarośniętą pipą. niestety starac się trzeba o siebie i o związek (dlatego ważna jest fantazja w łózku).

Gość Dr Igizigi, ale czego
gratulujesz tej samochwale wyżej? Ona to dostała od natury, dobre geny, młodzieńczy typ urody. Naprawdę myślisz, że ona to wypracowała i wypociła na siłowni? Gratulować to można czegoś, co się z trudem samemu osiągnęło, a nie chwalenia się, że się miało trochę więcej szczęścia w puli genowej :O

Poza tym nie widzę na zdjęciu brudnych włosów, zarośniętej pipy, ani dresu :O jedyne to co waga nad czym trzeba może popracować. więc bez przesady.

Gość Dr Igizigi
ja jej gratuluję, że dba o siebie. jak ona to robi to już jej interes. ale co do genów- naprawdę nie dajcie sobie wmówić (mówię do grubszych dziewczyn), że jesteście grube, bo mama, bo babcia, bo choroby, bo coś tam... naprawdę na świecie nie ma tak dużo chorób dzięki którym ludzie są otyli (jestem doktorem nauk farmaceutycznych, więc wiem co mówię). Same pracujcie na swoje figury. Zwykle 20 brzuszków w ciągu dnia czyni cuda. a codzienny spacer pomoże każdej sylwetce... nie oszukujmy sie , taka prawda.

Gość Dr Igizigi
no ja napisałam, że o tym dresie, włosach itp.. to pisze ogólnie a nie do autorki. o autorce uz pisalam na pierwszej stronie- że źle nie jest, tylko trzeba dbać o siebie :D

Gość Dr Igizigi
w takim razie pochwal nam sie ile masz lat Ty, a ile Twoja córka/syn :D

w takim razie wygladasz wspaniale, skoro jesteś babcią, a raczej wyglądałabyś, bo to ściema na bank :) ale ładnie nabrałaś te wszystki pipy, co już ci tu jechały jakaś zaniedbana, myśląc że to dziecko to ma być synek :)

Gość elokod
ło matko...wspolczujemy ze zarowno ty i corka puscilyscie sie w wieku 15 lat i tak wygladasz chujowo a lat masz na bank nie wiecej niz 35:O

Gość Kasienka_Kasienka
wg mnie masz około 45 lat. Kilka kilo mniej i będzie z Ciebie jeszcze apetyczna babeczka, choć możliwe że skóra na twarzy przestanie być tak napięta jak schudniesz i uwidocznią się zmarszczki.