Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaSzamana111

Poprosilam o rozdziewiczenie

Polecane posty

witam mam dobrego kolege i ja bedac jeszcze dziewica poprosilam go o przysluge. Byl przystojny a my dobrze sie rozumielismy poprosilam aby mnie rozdziewiczyl. Za dluga namowa zgodzil sie , mimo ze nie bylo w tym zadnej milosci tak mi sie na poczatku wydawalo zrobil to rewelacyjnie delikatnie i z wyczuciem mimo wszystko nie zaluje tego ale od poczatku byla to tylko przysluga a teraz on caly czas chce sie ze mna spotykac, spedzac razem czas, zaczal byc czuly i ten jego rozmarzony wzrok gdy na mnie patrzy :/ mile slowka wscieka sie gdy chce sie umowic z jakims chlopakiem lub jakis jest w poblizu i z nim flirtuje :/ a ja nie prosilam go o zwiazek tylko rozdziewiczenie na ktore przystal a teraz zachowuje sie jakbym byla jego wlasnoscia jak bysmy byli para :/ pomocy !!

Gość ikuyjrthergwe
hmm uważaj bo zaraz napisze jeden że nie umiesz sie wysłowić dajesz tyłka i bedzie na mnie

Gość whyyyyyyyyyyyy
czy Ty jestes zdrowa na umysle?

ale ja go nie szantazowalam albo mnie rozdziewiczysz albo cie zabije ! do niczego go nie zmuszalam sam zgodzil sie na to na co go poprosilam mogl odmowic nic bym mu nie zrobila a teraz takie cos

Gość marna prowokacja...
:o

pierwsze pytanie to powinno byc czy on czegos do ciebie nie czuje.... skad wiesz ze nie byl zakochany i teraz jak go sama poprosilas zeby to z toba zrobil zakochal sie jeszcze bardziej? do facetow trzeba jasno a z tego copiszesz to mogl poczuc sie dla ciebie wyjatkowy skoro to jego poprosilas o takie cos... to co sie teraz dziwisz??

chcialabym aby to byla prowokacja :/ ja szczerze rozmawialam z nim przed tym wszystkim i uprzedzalam go ze to tylko prosba i nic wiecej z mojej strony i jak nie chce to niech tego nie robi a on powiedzial ze rozumie i tez nie chce wiazac z tym glebszych uczuc i zgodzil sie a teraz juz nie traktuje mnie jak wczesniej czyli zwyczajnie jak kumpele :/

i nie byl zakochany sam tak twierdzil a po wszystkim zachowuje sie jakbym dawala mu bog wie jakie deklaracje :/ wczesniej nie pisal codziennie smsow z pytaniami jak sie czuje co robie wyjdziemy gdzies slicznie wczoraj wygladalas itd. :/

Gość hahahaehehehehehe
wymyślcie więcej takich durnych tematów , prosze :D

no mi do smiechu raczej nie jest :/ jesli dla ciebie to durne to sie po prostu nie udzielaj

a co pomysly na ksiazke szukasz ? :/

badz bardziej oryginalny/na i uzyj swojego nicku a nie podszywaj sie :)

jestem strasznie załamana, on mnie kocha i wydaje mi się że i ja się w nim zakochałam bo tak dobrze mnie rozdziewiczył. Teraz poprosiłam innego kolegę żeby poprawił po tym pierwszym ale boję się że on też mnie pokocha i ja jego też i już będzie nas troje do kochania. Rany co ja mam zrobić. poradźcie bo już nie daje rady...

tak bardzo ci sie nudzi ? :/

ty jestes prowokacja swoich rodzicow.

Gość buahahahahehehehe
zakładam na 99% że jest to głupia prowokacja. Gdyby się jednak okazało że się mieścisz w tym pozostałym 1% to jesteś tak głupia dziewucho , że nie oczekuj tutaj porady bo na bezdenną durnotę nic się poradzić nie da. Nara

moi rodzice podpisali kontrakt z arabskim chłopcem o moje dziewictwo co tera? :(