Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak kobiety

Powiem szczerze że brak kobiety i prawictwo to nic tragicznego!!!

Polecane posty

Gość brak kobiety

Lepsze to niż mieć jakąś babe która ma ciągle wymagania i zagląda do kieszeni chłopa.

Gość baba sobie poradzii
ale najgorzej to jak chłop sie uczepi kieszeni , to dopiero rozklapioch wielostronny :D

Gość brak kobiety
O czym mówisz? Ja mam 23 lata, pracuje od 6-22, czasami nawet od 5 do północy i powiem szczerze lubie takie życie, zarabiam dobrze, nie chce mieć dzieci ani rodziny, pracuje także w sobote i niedziele, gdy wracam do domu to ide prosto spać.

Gość grggrgrg
Jak można pracować 17 godzin na dobę. Jesteś kierowcą czy masz jakąś hodowlę ?

Gość brak kobiety
Pracuje w agencji reklamowej. Czasami musze zostać dłużej. Jak wymyślamy hasła. Jestem w dziale dla kreatywnych.

Gość grggrgrg
To kasiorkę musisz mieć ładną. Ale do tego trzeba mieć mózg. Ja nie mam. Ale na pewno masz trochę czasu wolnego.

Gość Esma600
brak faceta wcale mi nie przeszkadza :)

Gość brak kobiety
Wcale nie mam dużo wolnego czasu. Jedynie trzy przerwy w pracy po pół godziny. Wtedy mogę się wyrwać na jakąś kawe. Może jakiś weekend w miesiącu się znajdzie ale ogólnie to po pracy cały czas śpie. Czasami usiąde na komputer, przed telewizor ale to wszystko, żadnej innej rozrywki.

Gość brak kobiety
dlaczego nie? Ja zamierzam tak pracować już do końca swojego życia. Poświęcę się pracy i napewno braku kobiety nie odczuje. Poza tym związki nie są dla mnie, ja nie lubię ograniczeń.

ja tam jestem w zwiazku i nie czuje sie ograniczana :) a skad pewnosc ze zawsze bedziesz mial prace? wierze ze teraz jest ci dobrze, ale kiedys zatesknisz za kobieta :)

tez kiedys myslalam ze zycie samej jest fajne, bo mozna robic co sie chce bez zadnych konsekwencji, ale teraz widze ze bez drugiej osoby to wszystko jest bez sensu