Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka **

Fajne botki na płaskim obcasie -- widziałyście gdzieś ????

Polecane posty

Gość Agnieszka **

Pomóżcie bo już wysiadam ;/ nie mogę znaleźć fajnych butów (botki lub ewent. kowbojki) na płaskim obcasie (obcas może mieć do 3-4cm) . Jeśli już są ładne to na szpilce a ja chcę coś wygodnego na długie spacery i do biegania za małym dzieckiem . ;-)

Gość Agnieszka **
Koturny nie za bardzo ;-)

Gość Agnieszka **
upp :-)

Gość abecadło 2525
Są fajne w Venezia

Gość Agnieszka **
Te z Reserved fajne są tylko,że ja wolałabym czarne. W Venezi butów już nie kupuję to badziewna firma, 2 razy nie uznali mi reklamacji. Raz dlatego,że za późno od czasu wystąpienia wady (!!!) zgłosiłam buty do reklamacji -chociaż na reklamację jest do 2 lat.A botki Venezi rozleciały się-połowa podeszwy odpadła po miesiącu użytkowania. Nie polecam tej firmy.

Zawsze trzeba mówic, że max kilka dni temu ukazała sie usterka. Mnie w ten sposób nie przyjeli butów w adidasie. Bo powiedziałam, że tygodnie temu zauwazyłam. Tak pewnie wszędzie jest.

Gość rybka-plum
sporo ładnych, płaskich butków ma w ofercie stilago. zaglądnij, u nich sporo obniżek zawsze. dodatkowo jak się w klubie zapiszesz to dodatkowe rabaty będziesz mieć :)

Gość Agnieszka **
Kupujesz buty za 400-600zł, buty są kiepskiej jakości ,bo rozlatują się po miesiącu i jeszcze firma nie przyjmuje Ci reklamacji chamstwo i dziadostwo :-)

ja kupuję w zasadzie cały czas w venezii jedynie odkeliła mi się wkładka wewnątrz buta letniego, a tak to problemów z butami nie mam, mają fajną kolekcję, kupiłam sobie takie botki, kozaczki, tylko dosyć wysokie, ale sa też fajne na płaskim lub lekko wyższym obcasie moze miałas pecha co do kupionych butów i jak nie uznają reklamacji to składaj odwołanie a jak się składa tą reklamacje to trzeba powiedzieć, ze maksymalnie 2 tygodnie temu coś się popsuło

Gość Agnieszka **
Ja do tych dwóch niemiłych sytuacji też przez ostatnich 7 lat najczęściej kupowałam kurtki i buty w Venezii,bo oni mieli po prostu ładne rzeczy ale w końcu powiedziałam dosyć. Wolę wspierać polskie firmy. W klasie cenowej Venezii dużo ładniejsze buty ma Kazar chociaż oni znowu mają większość butów na szpilkach,koturnach (jeśli chodzi o botki). Jedne baleriny Kazara mam już 4 lata (!) a inne kozaki Kazara (na wys.obc i koturnie) mam już 3 lata i wyglądają super w tym roku pewnie też będę je nosić. Byłam ostatnio w Kazarze i nic ciekawego na płaskim nie było. Ale gdybym potrzebowała na wys.obcasie to wykupiłabym połowę sklepu :D

Gość Agnieszka **
Rzeczywistość te z drugiego linka są fajne, ale też chciałabym czarne.

Jeśli możesz i masz taką możliwośż zajżyj do sklepów CCC,Boti , ja byłam i jest w czym wybierać :) Zycze udanego zakupu jak równiez wyboru :) Pozdrawiam

no tak, ja mam też kilka par z Kazara i są faktycznie prawie niezniszczalne, ale podobnie jak Ty czasem potrzebuję czegoś na obcasie ppniżej 20 cm hehe, więc wybieram uniwersalną venezię

Gość Agnieszka **
nie_idealna dzięki zajrzę na pewno :-) Ostatni weekend spędziłam na bieganiu po sklepach i nic. W Wojasie-tragedia-nawet jednej pary nie przymierzyłam. Liczę,że może chociaż gdzieś w internecie znajdę jakieś ładne/wygodne/na płaskim :-)

Gość Agnieszka **
Rzeczywistość czy w tym Deezee uzupełniają magazyn czy tych butów już na pewno nie będzie ?

Raczej nie będzie. Oni sa krótko na rynku. Kilka miesięcy. Ale z tego co ich obserwuje jak cos wyprzedane to juz potem nie ma. Mam dwie pary od nich łacznie z tymi co wczoraj przyszły kurierem. Jestem zadowolona

Gość hdfghjkkkk
super te buty z linka od rzeczywistości, a jak w tym sklepie jest z rozmiarówką? Np 38 to serio 38?

Gość hdfghjkkkk
jeśli chodzi o CCC to ostatnio kupiłam buty synowi, rozwaliły mu się po 3 tyg a reklamacji nie uwzględnili więc tam radzę uważać