Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsolerka

Co kupić facetowi xbox czy pley3

Polecane posty

Gość konsolerka

Która konsola do grania lepsza dodam że dotąd z facetem graliśmy tylko w cs 1.6 i tibie ;)

Gość oczywiście ps3
:classic_cool:

Gość pandaaa20
a nie lepiej go zapytac o zdanie? mouj brat ma xboxsa i go bardzo chwali ;P ale wiesz kazdy lubi co innego

Gość Ja tu tylko w malej sprawie
ps3 , ale to kwestia gustu . Ma sporo gier co-op przy ktorych razem mozecie zarwac nie jedna noc badz tez ze znajomymi (U niektore gry do 8 os )

Gość konsolerka
Aha dobra. Nie mamy jakiś konkretnych wymagań co do oprawy graficznej, po tibii każda gra wygląda jak zjawisko ;) ;D

Gość konsolerka
Panda, tylko wiesz ja nie wiem czym się różnią te dwie konsole :P

Gość pandaaa20
aaaa hehe w sumie ja ci duzo nie moge doradzic bo sama jestem zielona :D:D ale poczytaj na necie o jednym i o drugim i napewno cos wybierzesz;D ja osobiscie wole zwyklego kompa wygodnie sie siedzi jest myszka klawiaturka i sobie mozna grac np w Gta albo Sismy :D:D:D:D

Gość konsolerka
Simsy dobra rzecz ;) na komputer nie ma szans bo nie ma miejsca by go gdziekolwiek postawić pomyśle nad tym xboxsem. Czytałam trochę o konsolach ale nic konkretnego nie wyczytalam. Tu trzeba brać w ciemno ;)

Gość pandaaa20
jak umiesz i lubisz grac na padzie to nie widze problemow fajnie gierki sa na xboxa itp;P jak to nie ma miejsca to moze laptop?:D

Gość rybka-plum
laptop dla gracza to dosyć kosztowna sprawa, a konsola tak szybko się nie starzeje :) ja bym postawiła na ps3, ale wiadomo - są zwolennicy zarówno jednej jak i drugiej konsoli, a cenowo to chyba wypada podobnie, nie?