Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bcvdn

Był ktoś w Bryzie w Juracie?

Polecane posty

Gość bcvdn

Czy warto wyskoczyc na weekend?

Gość ja byłam , no owszem wypasik
zreszta sprawdz na ich stronie.

Gość bcvdn
Stronę widziałam. Chodzi mi raczej o rzeczywiste odczucia - czy warta swej ceny, jak z obsługą itp.

to juz indywidualne odczucia. jeszcze zalezy, w jaka pogode trafisz, bo trudno siedzic non stop w hotelu. Mnie akurat wisi, jak jest w hotelu, najwazniejsze towrzystwo, miałam dobre. Ceny rzecz wzgledna - za tę cene w Tajlandii nosliby cie na rękach, w Norwegii juz nie.

Gość bcvdn
Chcę się wybrac w najbliższy weekend - pogoda ma byc ok. Co do Tajlandii - w wekend to nawet nie zdążę tam dolecieć, więc .. :) Czy moze lepiej rozważyc Dom Zdrojowy? Tylko, ze Bryza stoi bezpośrednio na plaży... ;)

Gość bcvdn
Chcę trochę odpocząć- czy tam jest mocno imprezowo czy raczej "elegancko i spokojnie" ?

na plazę teraz i tak w majtkach nie pojdziesz, wiec to akurat nie ma znaczenia. W Zdrojowym nie bylam. Raczej elegancko i spokojnie, chyba ze trafi ci sie jakas imprezowa grupa, wiec nie wiem.

zreszta nie wiem, czy moje zdanie jest miarodajne - bardzo duzo jezdze sluzbowo po swiecie i mieszkam w dobrych hotelach, wiec to raczej na mnie nie robi wrazenia, jakbym miala jechac za własna kasę, wybrałabym inny wypoczynek. ale oczywiscie kazdy ma inne potrzeby

Gość bcvdn
Gdybym miała więcej czasu i była mniej wpluta intelektualnie też bym wybrała inny wypoczynek. Bardziej aktywny. Na chwilę obecną jednak dramatycznie potrzbuję "nicnierobienia" i odmóżdzenia, bo oszaleję i zamkną mnie w zakłądzie. :)))))))))))) Bryza jest stosunkowo niedaleko od Trójmiasta - dlatego biorę ją pod uwagę.

to moze po prostu Kuracyjny w Orłowie - masz tam Spa a dojdziesz na piechote- i tez wychodzisz na plazę:) A takie naprawde piekne miejsce niedleko trójmiasta kolo Łeby to KALMUS w Smołdzinie- maly,ale super dopracowany w szczegolach, jak dla mnie najbardziej klimatyczy pensjonat, galeria obrazow, kazde wnetrze inne, cudna kuchnia, mnostwo wysmakowanych detali , a przy tym nie moloch, bo maly, pewnie pusty o tej porze. Tyle,ze na wydmy raczej autkiem, bo ciut daleko, za to w lesie.

Gość bcvdn
Hmmm..może masz rację. Poszukam jeszcze jutro - moze rzeczywiście trzeba rozważyc coś badziej kameralnego. Dzieki za info :)

Gość BriBri
A ja polecam WDW w Juracie, byłam i mile wspominam :)

w Kalmusie czujesz sie jak w galerii sztuki, nawet w kiblu znajomy malarz namalowal wlascicielce "plazowy fresk". Powodzenia, dobranoc.

kameralny jest ZAIKS w Sopocie, zaden luks, ale miejsce swietne, na przeciw Grandu.

Gość bcvdn
Sopot odpada - zbyt lansersko :) A ja bojkotuję lanserów. :)

Gość pinkydoo
orlowoooogdynia!!!!!!

a jesli chcesz lusk w stylu Bryzy, to Sheraton sopocki ma sezonowe obnizki, od pazdziernika puchy i modla sie o gosci.

Gość pinkydoo
bcvdn cwel jestes... srodkowy palec dla TWOJEJ osoby!!!!!!!!!

no to jeszcze masz Nadmorski w Gdyni

Gość bcvdn
Sheraton odpada - wszak jest to Zoppott :) Moz erzeczywiście Nadmorski - moja koleżanka była tam kiedyś na szkoleniu i chwaliła. Jedyny mankament to to, że ponoć jest nieco oddalony od miasta. Ale sprawdzę. Dzięki w każdym razie.