Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowanyfacet

Odpuszczam sobie kobiety

Polecane posty

Gość rt56
Miej wyj**ane na nie a same zaczną za Tobą latać. Nie wchodź im w d**e, nie zapraszj do restauracji, nie kupuj im niczego a już szczególnie kwiatów. Wszystko co widzisz w komediach romantycznych, serialach dla kobiet, opinie że chcą mieć faceta szczerego i pożądnego wsadź sobie w buty. Zamiast mówić, że ma piękne oczy powiedz, że ma seksowny tyłek...zamiast mówić, że ma wspaniałą osobowość powiedz, że ma fajne piersi...zamiast szlajać się po drogich restauracjach i odpieniężać się jak ostatni frajer...zaproś ją na kolację do siebie aby potem zjeść z nią śniadanie

Gość arteriola
jak kto sa kase i lub stanowisko to nawet jesli ma 150 cm wzrostu ryj gnom a i 200 kg wagi -to laski będą mu robic laski

Gość Artretmia
Może problem tkwi w tym jak i co do nich piszesz. Analizowałeś w jakich okolicznościach zaczynają Cię olewać? Ja mam tak, że jak facet za szybko porusza tematy drażliwe, to sobie odpuszczam. Zwłaszcza namolnych i zbyt pewnych siebie nie lubię, takich co to na dobranoc piszą smska: miłych snów - ze mną w roli głównej :P

Gość arteriola
nie potszywaj sie 😡

Gość zrezygnowanyfacet
ja do nich nic nie pisze, to sa znajomsci w realu, wiec jesli juz to mowie

To zastanów się co mówisz. Czasami ludzie sobie nawet sprawy nie zdają, że mają cechy które mogą zniechęcać. Przecież czymś musiałeś je do siebie zrazić.

Gość *Robinia*
Przede wszystkim: Najlepsze Życzenia z okazji urodzin 🌻 A kobietka sama się znajdzie, może jest nawet bliżej niż myślisz? Niektórzy szybciej się wiążą, inni później, bo ciężko im trafić na odpowiednią osobę. Grunt to nie robić z tego problemu, nie mieć parcia na szkło tylko cierpliwie czekać. Znam pary, które pobrały się tuż po maturze. Ale i takie, które brały ślub grubo po trzydziestce. Tak naprawdę tu nie ma reguły - wprowadzamy sztuczny scenariusz, który wcale nie dotyczy wszystkich życiorysów. Każdy powinien żyć własnym życiem, cieszyć się tym, co dobre i nie skupiać na niepowodzeniach.

Gość zrezygnowanyfacet
Mooorland Tak, zrazilem ich tym ze istnieje i zabieram im powietrze.... kobiety traktuja mnie jak powietrze, zero zainteresowania, a jak sie tylko odezwe to od razu kosz albo krzywe spojrzenie, co ja od nich chce

Gość willeggha
to idz do burdla i pozbadz sie prawictwa anie pitol jka mazgaj

Gość willeggha
bo inaczej umrzesz jako stary zasuszony prawik z wyschnetym kuktasem

Gość Artretmia
"Ja do nich nie piszę" To może pora zacząć w ten sposób? ;) Czasem przekreśla się drugą osobę nie chcąc jej wysłuchać, pisanie pozwala jakoś zaintrygować drugą stronę, zaciekawić swoją osobą. "Real" w pewnym stopniu ogranicza kontakty do najbliższej okolicy, kręgu znajomych z pracy, pubu czy sąsiedztwa. No chyba, że zagadujesz do przechodniów ;) Ale nie "wyglądasz" na taką osobę - sądzę z tego co i jak piszesz.

Gość willeggha
Pleban mi wchodzi do wanny :) Teraz..... :D

Gość willeggha
Pracuję w burdelu w charakterze konserwatora powierzchni szklanych pionowych :classic_cool: Myjąc okna zaglądam do pokojów gościnnych i obserwuję te wszystkie fikołki ;)

Gość kfjfjhhhhhaaaalakalk
tylko call girl i burdle a lbo smierc jako prawik

zrezygnowanyfacet - przestań się nad sobą użalać i zastanów się co jest nie tak. Jakiś powód być musi - jeżeli dany schemat się wciąż powtarza to warto się nad samym sobą zastanowić.

Gość zrezygnowanyfacet
Jestem dosc towarzyska osoba, smiala, poza tym z racji swojej pracy mam kontakt z olbrzymia liczba osob, takze kobiet, wiec absolutnie nie mozna powiedziec, ze mam ograniczone pole do poznawania osob w realu

Gość Bardzo nieśmiała...
Może nie widzisz tych kobiet, u których miałbyś szanse?...

podglądam psa jak sra ;)

Gość zrezygnowanyfacet
Moorland Ja sie nie uzalam, tylko pisze jak jest. To sa fakty. Wg wiekszosci moich znajomych schemat powtarza sie ze wzgledu na kobiety, ktore w obecnych czasach sa wyjatkowo wybredne, maja kosmiczne wymagania, sa bardzo interesowne, nie sa mile, sa zimne i zachowuja sie jak ksiezniczki. To opinia moich znajomych, ja nie chce w to wierzyc, bo jesli bede tak sadzil, to poznanie kobiety bedzie jeszcze trudniejsze. Ale jak patrze na rzeczywistosc, to moi znajomi maja chyba racje

Gość trzygroszedodyskusji
Uważam, że problemem jest zachowanie kobiet, które w dzisiejszych czasach są bardzo interesowne, są bardzo chamskie w stosunku do facetów, każdego faceta, poza przystojniakami, którzy probują do nich zagadać traktują jak jakiegoś intruza.

Gość zrezygnowanyfacet
trzygroszedodyskusji Tak wlasnie uwazaja moi znajomi, osobiscie to mam tak, ze olewaja mnie wszystkie, zawsze tak bylo..

to idz do burdla ciapo i mocz kija samobija

Gość Bardzo nieśmiała...
Te chamskie bardziej widać... W ogóle zło bardziej się rzuca w oczy, jest "ciekawsze" od dobra.

Zwalanie wszystkiego na kobiety to jednak głupi pomysł - fakt. Przecież ludzie są w związkach, jakoś się dogadują. Poza tym kobiety też są różne i jeżeli żadna Cię nie chciała to chyba jednak wina leży w Tobie.

podsłuchuje stare babcie podczas spowiedzi a potem je szantażuję :classic_cool:

Gość kfjfjhhhhhaaaalakalkaa
taki ciapowaty i pipowaty facet co nawet nie chce ropzrawiczyc sie w burdlu -to masakra

Gość Artretmia
A nie masz żadnej bliższej znajomej, z którą mógłbyś o tym porozmawiać? Wydaje mi się, że kobieta będzie w stanie lepiej doradzić co zmienić, by nie odpychać potencjalnych partnerek? To może być jakaś poważniejsza cecha, a może tylko drobiazg - coś z gestykulacją, sposobem wysławiania się?

Gość kfjfjhhhhhaaaalakalkaa
jestem śfientom dziwicom :classic_cool:

Gość Artretmia
Dzizys, "kfjfjhhhhhaaaalakalkaa" idź już sobie, tylko tu śmiecisz :\

Gość ramatuelleeeeeaaa
ok, zmieni e nick :classic_cool: