Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paniieenka O.

chce miec bogatego , gdzie go znalesc

Polecane posty

Gość Paniieenka O.
jak bys byla na poziomie to bys sie byla na tym forum glupia cipo tylko teraz w jakims ekskluzywnym miejscu , a jesli juz sie udzielala to na czyms elitarnym a nie na takim smelcu tak wiec prostaczko klase pokazalas:DDDDDDDD

Gość Paniieenka O.
moja ostatnia wypowiedź skierowana jest stricte do bcvdn :)

to ty tez nie masz klasy??? bo wszystkie siedzimy na tym samym forum :D

Gość Paniieenka O.
Ale ja nigdy nie mówiłam,ze mam klase tylko, ze chcę faceta z klasa:)

Gość bcvdn
Siedzę sobie w domu, cierpię na bezsennośc i bawię sie setnie czytając inetrnet (nie tylko kafeterię). Dostarcza mi to niemalej rozrywki. :) Chyba nawet troszkę się uzależniłam od tego. I popijam ciepłą herbatkę. A co do ekskluzywności - młoda i głupia jesteś, skoro uważasz, że ludzie, do których aspirujesz nic w zyciu nie robią tylko chadzają po przyjęciach.

Gość asopooomoocc
daj fote ocenimy

Gość Paniieenka O.
bcvdn -"przyjecie" te słowo to tylko metafora eleganckiego zycia, a tak ponadto tylko winny sie tłumaczy:)

Gość bcvdn
Nikomu się nie tłumaczę :) Nie muszę.

Gość bcvdn
A tak w ogóle - to nie była najlepsza prowokacja tego forum:) Musisz się poprawić.

Gość Paniieenka O.
Jeśli opisywanie dlaczego akurat tu jestes (szczegołowo) nie jest tłumaczniem, to niech tak pozostanie;)

Gość Paniieenka O.
Dziewczeta i chłopcy, idę spać. Niech wszystkie kobietki odnajdą swych Królewiczów :* Ahh. Te forum jest zacne :*

Gość bcvdn
Jestem tu, bo to forum dostarcza mi rozrywki :) Jeśli to jest tłumaczenie to ok - niech i tak będzie :)))))))))))))))

Gość Paniieenka O.
Rozumiem, co człowiek to co innego. Wiesz, są też tacy, którym rozrywki dostarcza teatr, badź sztuka, a nie forum ludzi niskiego lotu i tacy właśnie gardzą takim pospólstwem;) Oczywiście ja nie jestem kobietą z klasą, jestem jaka jestem w zwiazku z tym nie przyjmuje Waszej krytyki w tym wzgledzie:)

Gość bcvdn
W teatrze byłam w zeszłym tygodniu. A poza tym, w nocy nie graja ;)

Gość Paniieenka O.
Owszem - nie grają, ale gdybys byla naprawdę z klasa to teraz zaczytywałąbyś sie w ksiażkach przy jakiejs delikatnej muzyce poważnej. Powtarzam po raz drugi - tylko winny sie tłumaczy, a Twoje wypowiedzi są - nie da sie ukryć próba wytłumaczenia sie z postawionych zarzutów:) Może lepiej zamilknij i poczytaj :)

Gość bcvdn
Przez najbliższy miesiąc nie zamierzam niczego czytac - naczytałam się przez ostatnie miesiące. :)))))) Muzyka klasyczna jest ok, ale jazz jest dużo lepszy. Taki Stanko na przykład ;)

Gość Paniieenka O.
Moja Droga - teraz będziesz na siłe pokazywać i wyszukiwać czego Ty nie słuchasz, czego sie nie naczytałaś .Gdybys była naprawde dowartościowana i pewna swego, to byś tu tego nie pisała. Słabi jestescie, że na jakiś plebejskim forum pokazujecie jacy to nie jestescie fajni, elokwentni. W życiu realnym to pewnie musicie się "nieżle nagimnastykować" :P. Idę z tego miejsca opuszczam Was - moi elokwentni goście. Kiedyś będe Wam pastowac buty. Przymuje z pokorą. Wszak zapewne szlacheckie rysy i pochodzenie nie zasługują nawet na moje spojrzenie:) Buziaki:)

Gość bcvdn
Mało znasz życie :) Dobranoc .