Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desjkansj123

Odstawiłąm bromergon po kramieniu i znowu napływa mi mleko;/

Polecane posty

Gość desjkansj123

Czy ktróraś też tak miała? Brałam 2tyg po 2tabletki. Super bo obyło się bez problemów. Teraz odstawiłam i znowu napływa mi mleko do piersi;/ Nie wiem czy dalej brać bromergon czy co robić? Moja gin bedzie za 2tyg dopiero.

Gość magdaagda
też tak miałam. brałam tylko przez tydzień, bo tak mi polecił lekarz i położna.po trzech dniach po odstawieniu pojawił się znów pokarm. Zaczęłam brac dalej bromergon, wybrałam opakowanie do końca i tym razem się udało, pomimo tej 3 dniowej przerwy w braniu.

Gość bromergon
Dziewczyny a jak sie bierze ten bromergon to można w tym czasie jeszcze karmić?

Gość desjkansj123
Dzięki za odpowiedź. Tak właśnie zrobię-wezmę opakowanie do końca i zobaczę. Nie wiem czy można brać i karmić bo to jest na zanik resztek meleka (w moim wypadku)

Gość bromergon
a ja właśnie mam receptę bo chce przestać karmić i nie wiem czy jak zacznę brać to jeszcze mogę karmić...?

Gość raczej nie mozesz karmic
po co chcesz brać tabsy i jeszcze karmic???? madre to to nie jest..:/ albo karmie albo nie..:/

Gość bromergon
Bo wracam do pracy

Gość desjkansj123
Mi położna jak miałam nawały i szałwia nie pomagała kazała wziąć 3xpo 1/2 tabl i karmić więc tak do końca nie wiem czy nie wolno. Inna sprawa, że jak się bierze 2x2tabl na zatrzymanie to karmienie nie ma sensu ponieważ bromergon hamuje mleko a karmienie pobudza produkcje.

Gość bromergon
ja nie karmię bezpośrednio ale juz 6 miesięcy ściagam laktatorem. I kazała mi lekarka brac po 2 dziennie przez 2 tygodnie ( bo wracam do pracy) ale nadal ściagać. Tylko zapomnialam zapytać czy to co ściagne moge dac dziecku