Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilenajpóźniej

Ile dni od dokonania zakupu można rozpocząć spór na ALLEGRO?

Polecane posty

Gość ilenajpóźniej

Sprzedawca wysłał mi inny towar niż zamawiałam, odesłałam ale nie odebrał :o minął o już 24 dni od zakupu. Mogę jeszcze rozpocząć spór czy już za późno?

Gość gość
Witam.Z tego co wiem to po 7dniach.Mam też poważny powazny problem.Zakupiłem na allegro laptopa w aukcji pisze sprawny zadzwoniłem zszedł z ceny i wysyłka gratis w akcji pisało inny system w rozmowie chciał 5ozł za wgranie systemu wiec powiedzialem wgram w sklepie komputerowym.Przelałem mu w payu na konto.Po otrzymaniu paczki no załamka laptop rozkrecany brak śrubek prawie wszystkich od spodu-brak wyłącznika pod klapą matrycy uśpienia brak osłony napedu.Po uruchomieniu nie działa piszczy 3 razy udałem sie do serwisu prubowali wgrac system lecz bez skutku diagnoza sprzedany z uszkodzonym ukladem bga.Zadzwoniłem do niego a on zaczoł wyzywac kto ci kazał wgrywac system nie masz do tego prawa.Dobrze wiedział co sprzedaje skontaktowałem sie z policjią kazali odeslac bo on jako firma lombard powiadomilem go napisałem odstąpienie od umowy wysłalem paczke za potwierzeniem odbioru widze ze nie odebrał awizo.Natto wyzwiska w esmsie mam te smsy ze mam go sobie w D--e wsadzić a to spier---aj chory człowiek.Co mam w tym wypadku zrobic poprostu oszukał mnie czy te esmsy bedą uwzglednione jako podstawa na policji