Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutkaRoxi

I co dalej?

Polecane posty

Od prawie 6 lat spotykam sie z facetem. Oboje byliśmy w związkach kiedy sie poznaliśmy. Kiedy sie spotykaliśmy bywało różnie ale zawsze razem, nawet kiedy żona postawiła mu warunek nie zrezygnował ze mnie. Bywało tak w naszym najgorszym okresie, ze lapałam go na kłamstwach, próbował sie umawiac z innymi choć nigdy go na tym nie przylapałam, tak czy inaczej straciłam do niego zaufanie. Dziś wiem, ze byłam zbyt zaborcza, ze za dużo wymagałam, miał być na każde skiniecie i zawołanie a w życiu przeciez nie o to chodzi by nie dawac swobody drugiej osobie, zwłaszcza gdy mieszka ze swoja rodziną. Przetrwaliśmy wiele ciężkich chwil. Do dziś nie mam do niego zaufania takiego jak bym chciała. Mieszkamy ze sobą 2 lata-my, dzieci i jest ok. Widzę, ze mu zależy, jest miły, czuły, otwarty, rozmawiamy ze sobą o wszystkim, mamy bardzo dobry kontakt. Niestety ostatnimi dniami jego kumpel wyskoczył, ze chce iść na imprezę całonocną, odstresować sie i chce zabrać mojego faceta. Nie jestem za tym bo znam jego kumpla, który jedzie tylko po to by sie napić i wyhaczyc jakiś towar bo to jego styl bycia. Mój facet wie, ze nie zgadzam sie na to wyjscie bo znam jego kumpla ale nie wiem co zrobi. Z jednej strony gdyby chciał cokolwiek zrobić nie musi czekac na wyjscie z kumplem, prawda? Bywa na imprezach, bywał często ale zawsze było ok, tym razem jednak mam obawy ze wzgledu na tego kumpla. Jestem zupełnie rozbita bo nie znam jego decyzji. Z jednej strony wiem, ze nie będzie chciał mnie zranić bo zbedne jest mu to wyjście a z drugiej nie chce napewno narazać sie na krytykę i nabijanie się kumpla:(