Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagniewana 86

Wstdze sie siebie, wstydze sie sexu :/

Polecane posty

Gość Zagniewana 86

Od kiedy pamietam zawsze sie ze mie wysmiewano w szkole z powodu wiekszej wagi :/ :/ mimo to zawsze mialam jakie spowodzenie wsrod chlopakwo/facetow nie wiem czy moze lecieli na moj charakter??!! of 17 roku zycia bylam w zwiazku z sper facetem z ktorym bylam 4 lata ale do niczego nigdy nie doszlo w lozku - nasza wspolna decyzja z naciskiem na jego zeby czekac do slubu, mi jako dziewicy ktorej ten facet byl pierwszym nawet w pocalunku to odpowiadalo,zwiazek sie rozpad z wielu powodow, ponad 2 lata temu poznalam faceta z ktorym jestem do dzis, prawie 2 lata zajelo mi przelamanie sie i zdecydowanie na ten wlasciwy sex, mimo to nie czuje sie w lozku pewnie wiedzac ze spal przede na z 5 kobietami i ze ona mogly byc lepsze, ladniejsze, wstydze sie wszytskiego, nawet kupilam seksowne ciuszki ale po jakims czasie stwierdzilam ze nie bede z siebie robic idiotki :/ :/

Gość ibabka
a o schudnięciu kilku kg nie myslałaś zeby się lepiej poczuć?

Gość Zagniewana 86
cwicze cdziennie 1godz nie jem slodkiego, makarony, ziemniaki od czasu do czasu jem glownie gotowane warzywa i mieso na parze :/ a i tak waga stoi :/ mam 155 i waze obecnie 61 kg :/ oja mama w moim wieku jadla co i ile chciala i wygadala dokladnie tak samo idealna sylwetka jaka mam teraz ja odkad pamietam trzymam diete i cwicze juz od 12 roku zycia :/ chyba to jednak geny

od czasu do czasu ? tzn . ? co cwiczysz przez 1 godz. dziennie geny genami ale jak organizm dostajemniej niz potrzebuje to waga idzie w dol

Gość ibabka
może i geny ale za mało się widocznie starasz. Biegaj, zapisz się na basen, ćwicz więcej - jak odzyskasz pewność siebie to i w seksie nie bedziesz myslala o jego ex. Jesli bedziesz sie sama sobie podobala to reszta nie bedzie miala znaczenia. Moj facet jest dla mnie 1 a przede mna mial wiele kobiet. NIgdy nie myslalam o tym czy byly lepsze czy ladniejsze. Rób wszystko żeby Ciebie najmilej wspominal w sprawach seksu. Kobieta ktora nie wstydzi sie swojego ciała (nie wazne czy chuda, czy gruba) jest dla faceta 3x bardizje atrkacyjna. Seks przy zapalonym swietle, chodzenie po mieszkaniu w bieliźnie, eksperymenty w łóżku - i usmiech na twarzy - to jest wazne :)

Gość ilopoda
Nie przesadzaj, że cię wyśmiewano. 6 kg to nie tragedia, nie jesteś jakimś paszczurem z 20 kg nadwagi albo więcej :P

Gość ilopoda
Schudnąć zawsze warto, zwłaszcza że po ciążach na pewno nie stracisz na wadze a wręcz przeciwnie.