Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zabkowaniee

Niemowle placze przez sen?

Polecane posty

Gość Zabkowaniee

Mam 4,5 msc synka. Druga noc nie spie bo on placze co godzine przez sen. Na chwile tak zaplacze. Musze uspokoic i spi dalej. Wprowadzam mu inne pokarmy od prawie 3 tyg ( marchewka, jablko, ziemniak i kaszka ryzowo- kukurydziana na noc). Dzisiaj to nawet teraz podczas drzemki placze co pol godziny. Nie wiem czy to zabki czy te pokarmy? I czy w ogole moge cos z tym zrobic? Jak mu pomoc? Wczesniej nie bylo takich sytuacji..

Gość fhthvgft
a sprawdzalas czy ma opuchniete dzaselka?

Gość Zabkowaniee
Wygladaja normalnie.. Ale jeszcze sie przyjrze..

Moja corka tak popłakuje jak bakow nie moze puscic. Może to od nowego jedzenia. Organizm musi sie przestawic...

Gość fhthvgft
jesli to zabki to kup mu zel na zabkowanie Dentinox N i smaruj dziaselka a w jakich odstepach czasowych -wprowadzasz mu nowosci bo miedzy np. jabłuszkiem a ziemniaczkiem powinnas zachowac kilko dniowy odstep wtedy jesli cos mu zaszkodzi to bedziesz wiedzala co

Gość Zabkowaniee
Daje 3 dni jeden rodzaj. Moze to nowy sloiczek jablko z brzoskwinia.. Bylo napisane ze od 4 msc wiec dalam.. Dzis nie daje mu nic procz mleka i zobacze jak nic zleci.

Gość Zabkowaniee
*noc Zalatwie ten zel tez i jak sie nie poprawi to zastosuje. A ten zel to jak dziala? Przeciwbolowo?

Gość fhthvgft
Działanie: Preparat wykorzystuje skojarzone działanie składników - przeciwzapalne i miejscowo znieczulające, umożliwiając przy prawidłowym stosowaniu bezbolesne wyrastanie zębów mlecznych i mądrości. Wskazania: Zapobiegawczo jako ochrona przy bolesnym ząbkowaniu i w stanach zapalnych przy wyrzynaniu się zębów mlecznych oraz zębów mądrości.