Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale o sa chozi

po kiego grzyba ludzie zbierają kasztany???

Polecane posty

Gość ale o sa chozi

gdzie bym nie szla to ludziska zbieraja kasztany,normalnie jak plaga. i to pelne torby.ktos wie dlaczego?!

Gość Anatol Florek
lubią klimat szamba

Gość SamaJa2
Dla dzieciaków do przedszkola/szkoły albo dla zdrowia (trzyma się je pod łóżkiem np)

Gość uioklk
Ja sobie nazbierałam parę :) Co prawda nie cały wór ale kilka jest. Porozstawiałam sobie po domu :) Kasztany są fajne

Gość ale o sa chozi
ale az tyle? i tylu ludzi? raptem teraz jak bylam na spacerze to widzialam 5 osob, a wychodze codziennie kilka razy i oni ciagle zbieraja,moze to nałóg:D?

Gość cOOle x64 \R\
klej się robi z kasztanów, a tak poza tym nowe trende, 64-bitowe 🖐️;):classic_cool:

Gość sanaaa
a ja z dzieckiem zbierałam, a nagle podchodzą dwie staruszki i ładują do torby hehe :) może smażą w piekarniku i jedzą?

Gość SamaJa2
Te nasze nie nadają się do jedzenia

Ja bardzo lubię kasztany,zbieram je co roku-potem mam prawie w każdej kurtce w kieszeniach...na oknie w kuchni...w sypialni.... Są takie chłodne....błyszczące...Jak się je trzyma, to wyciszają człowieka i przenoszą w świat dzieciństwa,w świat bajek.... Każdy z nas ma coś z dziecka-czasami jest to zagrzebane głęboko pod codziennymi troskami i problemami-ale fajnie jest wrócić do beztroskich lat choć na chwilkę..... Autorko-zbierz kilka kasztanów,wrzuć do kieszeni-zobaczysz jakie to miłe uczucie,gdy się nimi bawi...

Gość GretaBarbo
Herbapol je skupuje, co prawda bardzo tanio, ale niektórzy choć tak sobie parę groszy dorobią. A wyciąg z kasztanowca występuje w wielu lekach i parafarmaceutykach; chociażby na żylaki czy hemoroidy

Gość flo rrida
kulki analne, więcej nie mogę powiedzieć

Gość ale o sa chozi
wiem ze skupuja do lekow, ale w moim miescie nie znalazlam zadnej informacji o jakimkolwiek skupie. moze faktycznie tak je lubia:D do kieszeni nie naklade i tak mi sie juz nic nie miesci a kieszenie w kurtce mam takie ze i tak rak do nich nie wkladam.

Gość GretaBarbo
a Ty myślisz, że informacje o tym wisza na słupach? o to się trzeba dowiadywać bezpośrednio u producenta. Ja się kiedyś przypadkiem dowiedziałam, zadzwoniłam do Herbapolu i mi potwierdzili. Ale za cenę jaką proponowali to mi się już odechciało przebieżek po parku {cool]