Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agu/\

Chce odejść, jak mu o tym powiedzieć by go nie zranić?

Polecane posty

Gość agu/\

To dobry facet.Jak to zrobić, no jak?

jak mu na tobie zależy, to nie da sie odejsc i nie zranić. po prostu powiedz ze odchodzisz, podaj powod, i daj mu do zrozumienia, ze nie ma powrotu, zeby nie robil sobie nadziei niepotrzebnie

Gość agu/\
Możesz trochę rozwinąć myśl?

Gość wojtunioo
i tak go zranisz, wiec najlepiej jak najszybciej to zalatwic

Gość agu/\
No jemu myślę, że nawet bardzo zależy ale ja już tak dłużej nie mogę, nic do niego nie czuję. Teraz wiem, że nie powinnam tego w ogóle zaczynać. Ale stało się i niedługo prawie rok już będzie. Boże jak mnie to męczy.

Gość agu/\
Regres no po prostu co masz na myśli. Bo wiesz będzie nas 10 a każy z nas będzie o czym innym myślał.

Gość agu/\
Anastasia no kurcze! !No nie umiem ot tak po prostu. Tyle spraw nas łączy.

agu/\ mam na myśli to co ci napisała Anastazja i albo tkwisz w tym związku albo po prostu go konczysz definitywnie a to zawsze którąś ze stron musi boleć Koniec i kropka na to nie ma lekarstwa

Gość agu/\
No, ale chodzi mi o wymyślenie - nie wiem czy to dobre określenie - jakiegoś powodu żeby to wyszło tak naturalnie.

Gość agu/\
Tak naturalnie a nie bolało.

Gość nie złapiecie mnie
Powód? "Nie jestem z Tobą szczęśliwa" i "Odchodzę". Ja tak zrobiłam po 4 latach.

Gość Dlaczego chcesz odejść
może w końcu coś poczujesz czasami na to potrzeba lat? nie podoba Ci się on? coś Cię w nim drażni? Pewnie jest dla Ciebie dobry :).

Gość sądzę--------------
kup kartę startowa napisz do siebie smsa jako inna w treści napisz fajnie sie bawiłam z twoim facetem tego i tamtego dnia wpisz datę kiedy z nim nie byłaś opisz jego ciuchy i ptaka i tyle.pokaz obraz sie i dowidzenia:p

Gość zranionaaa24
I tak bedzie cierpiał.Uwierz mi.

Gość agu/\
Właśnie!! Jest dla mnie dobry. No, ale nic a nic mnie nie pociąga. Nawet jak mnie dotyka to staram się jakoś unikać. I ciągle wymyślam jakieś powody, żeby odwlec spotkania. Jest taki zbyt delikatny, cukierkowy, nie ma tego czegoś. Jak mu powiem, że nie - to on mówi, że oczywiście, jak ja tak sobie życzę - to nie. A ja to bym chciała - nie wiem jak panowie to odbiorą - żeby facet wyczuł o co mi chodzi. Np. mówię nie ale on potrafi zrobić tak, że ja mimo iż mówię nie to i tak będę chciała.Tak potrafi zaczarować Nie w negatywnym znaczeniu oczywiście.Bo oczywiście żadnego seksu nie było, gdyż nie wyobrażam sobie tego z nim.

Gość agu/\
Też myślałam, że może po jakimś czasie coś się zmieni i coś do niego poczuję ale to już tak długo trwa a mi się wydaje, że jest jeszcze gorzej.

Gość agu/\
sądzę-------------- Nie wiem czy bym się na coś takiego odważyła. Nie widziałam go nawet nago.

Gość taaki jeeden...
Jeżeli nic do niego nie czujesz to zakończ to, on i tak będzie cierpiał niezależnie czy byś zrobiła to po 6 miesiącach czy zrobić po 15 miesiącach. Ja byłem w podobnej sytuacji rok temu też byłem z dziewczyną która jak się okazało nic do mnie nie czuła i udawała bo myślała, że to przyjdzie z czasem. Ja cierpiałem bardzo ale ona zapewniała mnie o swojej miłości chciała abym się w tym upewniał.

to chyba jakas prowokacja albo autorka jest tak tępa że nic po prostu nie rozumie co się do niej mówi :O

Gość agu/\
Regres to nie jest żadna prowokacja i doskonale wiem co do mnie piszecie. Czy Ty należysz do tego typu ludzi, że "wiem przed kim się płaszczyć a komu pluć w twarz?" Bo takich się zazwyczaj nie szanuje. I to ,że rozmawiamy ze sobą w sieci i nie widzimy się osobiście nie upoważnia Cię do tego by traktować swojego rozmówcę w ten właśnie sposób. Może więc nie wypowiadaj się, jeżeli masz zamiar kogoś obrażać.

agu/\ wnioskuje tylko i wyłacznie po twoich wpisach a one wyraźnie mówią że nie myślisz :P

Gość Dlaczego chcesz odejść
agu/\ a jakim cudem z nim rok byłaś? skoro od początku Cię nie pociągał? Facet jakiś bez jaj jak nawet do łóżka Cię przez rok nie zabrał :(, ja bym tak nie wytrzymał bez sexu, to co wy robicie razem? jak się nawet nie przytulicie...

Gość agu/\
To teraz ja mogłabym zapytać, czy po kilku wypowiedziach można kogoś w jakiś sposób ocenić, czy trzeba być tak tępym, że się tego nie wie , bo jednak nie powinno dokonywać się takich ocen ,jako że można z kimś zjeść przysłowiową beczkę soli i wcale go tak naprawdę nie znać. Jak się teraz czujesz?

Gość agu/\
Dlaczego chcesz odejść Staram się rzadko spotykać. Ja mu mówię, że nie jestem jeszcze gotowa a on mówi, że on jest cierpliwy i poczeka. I tak to się ciągnie. Może trochę domyśla się, że nie jest to coś porywającego z mojej strony i liczy, że w przyszłości zmieni się.