Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trawiasta salamandra

Najbardziej żałosny sposób na utratę dziewictwa! Wpisujcie prawdziwe zdarzenia!

Polecane posty

Moja kumpela, lat 25, niska, krępa, wielki łeb, pryszcze na twarzy była dziewicą bardzo długo, nigdy nikogo nie miała. Aż się w sobie zawzięła, poszła na imprezę bardzo obciachową, dała się zbajerować jakiemuś słabemu kolo, poszli do niego i nieznajomy ją rozpakował z błony. Dla mnie żal. Nie było miłości, czułości, nie czuć niczego wyjątkowego, ale typowa mechanika ruchania.... Dlatego oceniam jako mega żałosny sposób na utratę dziewictwa. Wpisujcie wasze typy

Gość nikiloka
madrze zrobiła -a co miala czekac do usranej smierci by umrzec z błona w cipie?

Gość nikiloka
miektorzy robia to w sraczu a disco czyk lubie -wypinają zad i przyjmuja wsad-błona wsio

Mądrze? Tak bez miłości? Potem sobie wyrwała na bzykanie żonatego z dzieckiem i rozwalała jego małżeństwo. On się wybzykał i puścił ją kantem... Ale żebyście widzieli ją wcześniej - kościół co niedzielę, paciorek przed snem i taka święta.... a tu taki szatan w niej siedział. Sama sobą się sponiewierała. Zero szacunku miała dla siebie samej.

Gość nikiloka
zonatego tykac to swinstwo- ale widocznie zdjeła moher z łba i dala sie zdeflorowac- a weglug kleru kobieta niezamęzna powinn a umrzec ze zbłoniona piczą

Ten świat oszalał. A gdzie pierwszy raz z ukochanym chłopakiem w rozsądnym wieku - nie że 13-14, a 20 lat, np. Jakoś delikatnie, z miłością i czułością.

Gość no to chyba mam lepsze:D
moja znajoma poznała chłopaka, pracowała w sklepie rodzinnym na wsi, a on pracował na jakiejś budowie i w jej sklepie isę zaopatrywał. bajerował, bajerował, aż zbajerował. chodzili na spacerki za rączkę, pisali sms-ki, normalnie biiig lowww. pewnego dnia chłopaczek zapadł się pod ziemię, a ze ona miała parcie na ślub, to zaczęła go szukać. dotarła do jego rodzinnego domu, umówiła isę z jego ojcem na rozmowę, zeby się powiedzieć gdzie ise podział jej wybranek. spotkali się wieczorem na tej wsi, mieli rozmawiać w jego aucie. od słowa do słowa dowiedziała się ze chłopaczkowi odwiesili jakiś tam wyrok i poszedł siedzieć na 3 mieisace. woziła mu prezenciki do kicia za ładne pieniadze. nie wiem jakim sposobem wchodziła na widzenia skoro miał żonę, a ona była dla niego nikim w sensie prawnym. po którejś wizycie w kiciu ponownie spotkała isę z tatusiem, żeby porozmawiać... od słowa do słowa, od gestu do gestu bzyknął ją na tylnim siedzeniu auta:D:D:D to był jej pierwszy raz, siedzenie zapackane, ubrania zapaćkane, nie ma jak się umyć...porażka:D:D:D

Gość nikiloka
wielu robi to tylko by sie pozbyc błony- a miliosci mzna nie zaznac do konca zycia-to co?umrzec z błoną?

co Wy z tą błoną XDXDXD umrzeć z błoną XD tekst roku ja nawet nie czuję, że ją mam po stosunku jest tam wygodniej? :-P

Gość nikiloka
np jak umrze błoniasta dziewica- w sedziwym wieku od 25lat wzwyz -to smiech w prosektorium

to smiech w prosektorium - jak ja zniosę takie ośmieszenie i upokorzenie :-P

Gość nikiloka
martwej bloniastej dziewicy to juz wsio-ale to smutne umrzec nie zaznawszy kuktasa w piczy ktora kwiczy z pożądania do ruchania -pomijajac oosoby aseksualne

ale to smutne umrzec nie zaznawszy kuktasa w piczy ktora kwiczy z pożądania - uwierz mi że w moim życiu jest milion smutniejszych rzeczy :-P

Gość nikiloka
a co kler zrył ci beret i czeksz by po slubie wywiesić zakrwawione przescieradło?

a co kler zrył ci beret i czeksz by po slubie wywiesić zakrwawione przescieradło? -XD po jakim ślubie XD nie ma nawet kandydata na męża. nie znam nikogo odpowiedzialnego i naiwnego w dodatku coby się męczył z jedną osobą całe życie oprócz mojego taty który wychodzi na tym jak Zabłocki na mydle co Wy z tym klerem wszyscy moje gimnazjalne antylerykałki :-P

Gość nikiloka
mozna se odblokowac zatyczke panienska z jakims ruchaczem

Gość nikiloka
błona na mozgu i piczy to armagiedon

Gość nikiloka
moj mózg spowija gruba, gumowa błona :o to chyba ta prezerwatywa, co ojcu spadła, jak dymał mamusie :o dlatego jestem taka zalosna

Gość nikiloka
a w piczy trzymam zuzytą gumke, zeby chlopaki na disco myslaly, zem sfiontobliwa dziewica

Gość nikilokkka
trza wypiąc zad i nastapi -wsad-defloracja

Gość ffffffffft
najbardziej żałosny sposób?stracić dziewictwo po pijaku i nic nie pamiętać :P:D

Gość kalvia
migotka -a ty co? z organizacji błoniastych dziewic? przyzwoitk a jestes?

Gość kalvia
jak baba ma ochote na seks bez zobowiazan a zwalszcza chce sie rozbłonic to jej sprawa

Gość kalvia
co wiesz?

Gość kalvia
umarcie z blona w piczy - w pewnym wieku -to chyba hujowo jest

Gość maleficum
lepiej miec rozum w glowie niz błone w piczy