Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 albertina

pytanie o spadek

Polecane posty

Go艣膰 albertina

Podzia艂 maj膮tku spadkowego. Miesi膮c temu zmar艂 m贸j tata. Do podzia艂u maj膮tku spadkowego przyst膮pi mama, ja, m贸j brat i niezam臋偶na siostra. W sk艂ad maj膮tku spadkowego wchodzi dom i samoch贸d. Chcemy, by ca艂y maj膮tek jak najszybciej sta艂 si臋 w艂asno艣ci膮 mamy. Jak najszybciej doprowadzi膰 do takiego podzia艂u maj膮tku spadkowego? Trzeba zrobi膰 jaki艣 pozew, czy wniosek?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 satup6
do s膮du trzeba napisa膰 wniosek o stwierdzenie nabycia spadku, my艣l臋, 偶e znajdziesz w internecie jakie艣 wzory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂am podobn膮 sytuacj臋
wystarczy p贸j艣膰 do notariusza i zrzec si臋 spadku na rzecz mamy. Trzeba jednak mie膰 ze sob膮 r贸偶ne "papiery", wi臋c najlepiej dowiedz si臋 co i poza艂atwiajcie najpierw wymagane dokumenty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 albertina
znalaz艂am te wnioski, ale nie bardzo wiem jak si臋 zabra膰 do ich wype艂nienia, zna kto艣 kogo艣 w Gdyni w sensie jakie艣 biuro gdzie mogliby mi pom贸c? Pami臋tam, 偶e ko艂o S膮du Rejonowego by艂o jakie艣 biuro prawne, bo kole偶anka z nimi rozw贸d przeprowadza艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 listDo艣w.Miko艂aja
Id藕 do notariusza i sporz膮d藕cie akt po艣wiadczenia dziedziczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pani domu
po smierci musi by膰 zrobiony dzia艂 spadku , a potem u notariusza zrzekacie si臋 swoich d贸l na mam臋 ,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Musisz uda膰 si臋 do prawnika. Musicie wnie艣膰 spraw臋 o podzia艂 maj膮tku. Zostawiam Ci namiary na dobrego prawnika w prawie spadkowym http://wegrow.seroczynski.com.pl/ . Pomo偶e wam szybko upora膰 si臋 z tym ;)

Udost臋pnij ten post

Warto p贸j艣膰 do prawnika i dowiedzie膰 si臋 co robi膰.

Udost臋pnij ten post