Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelcia7676

Czego uczycie swoje 1,5 roczne dzieci?

Polecane posty

Gość Peciiiiiaaaa
Zapomniałam jeszcze dodać że potrafi wyrzucić pampersa do śmietnika.

Gość Peciiiiiaaaa
Jeżeli już rozwijać temat .Uważam że ,każde dziecko coś potrafi .Jedne umie układac klocki ,a drugie próbuje rysować.Wszystkie dzieci rozwijaja się inaczej.Co nie znaczy że,jedno jest gorsze od drugiego ,bo jedno nie umie tego co drugie.Więć uważam, że nie ma co się wykłucac w tych sprawach.Tak samo jest z nauką chodzenia,mój ma rok i miesiąc a nie chodzi jeszcze,i nie robie z tego problemu.Inne dzieci chodza już jak mają 9 msc no i bardzo dobrze.Mój przecież też zacznie chodzić i wcale nie będzie gorszy od pierwszego:).Nauka mówienia ,jak dziecko nie mówi w wieku 2 latek dużo słów to odrazu że, jest jakieś niedorozwinięte.Bo dziecko mojej sąsiadki już mówi płynnie.Bez sens ,nie przejmować się tym ,bo te co nie mówiło płyynie ,może kiedyś w szkole być małym geniuszem:)Pózniej studentem.,Dla przykładu.Ile ludzi na świecie ,tyle innych charakterów.Nikt nigdy nie będzie taki sam we wszystkim. Tak samo nasze dzieciaczki,różnią się od siebie ,jak my dorośli.Dlatego uważam ,że nie powinniśmy się denerwować,jak ktoś nam mówi że ,żle że nasz tego nie robi ,a ich robi.