Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robinn87

problem z dziewczyna

Polecane posty

poznalem ja ponad 2 lata temu ze tak powiem w ciezkiej sytuacjo byla po rozstaniu z 2 chopakiem z dzieckiem z piewszego zwiazku .Odrazu cos do niej poczulem 1.5 roku bylo cudowne mimo iz mi zdarzaly siue gorsze dni ze bylem nieznosny ale starałem sie by miala wszystko chciala byla mi najwazniejsza sam moglbym nie miec a jej bym oddal. Moim rodzice tez nie bardzo to akceptowali ale to przy niej bylo dla mnie niewazne od jakiegos czasu zaczela sie dziwnie zachowywac nie kochamy sie z miesiac jestem jej obojetny z byle powodu po klutni ktora sprowokowala jakis czas po zreczynach oddala mi pierscionek udalo mi sie ja przeprosic prawie blagajac na kolanach jestesmy razem ale traktuje mnie prawie jak >>>>> szkoda slow nie wiem co robic nie moge bez niej zyc mam 25l ale bez nie wali mi sie swiat pierwszy raz w zyciu lecialy mi lzy .Nie moge bez niej a ona robi mi koszmar z zycia co zrobic zeby zmienic jej stosunek do mnie

Gość Marja i matyna
ale jak to robi Ci koszmar z życia? Może coś Ci umyka? może coś zrobiłeś co spowodowało ż ejest na Ciebie zła?

Gość jfhwljhfrlijfpi;jf
a czemu Ty się płaszczysz i błagasz ją... to jest najgorsze co możesz zrobić

MLODY CZlowieku wyobras sobie ze masz ja za zone i 3 dzieci z taka bada i juz rozwod w drodze, ciesz sie ze to tylko przyszlosc z nia, zostaw ja ona to nie caly swiat ,ale zycio oze ci zarniowac, zacznij sie szanowac!!!! NARAZIE TO SZACIARZ EJSTES DLA NIEJ I POMIUOTLO1!!!

NIe potrafie ;/ chodz wiem ze nie zasluguje zeby tak byc traktowany . Na codzienn wydawalo mi sie ze jestem silny psychicznie niestety przy tm wymiekam

Na czym polegalo to, ze byles nieznosny? Poza tym jest... jestes taki mlody... kawaler? Powinienes ukladac sobie zycie z kims wolnym. wtedy tez plaszczyzna porozumienia jest inna, lepsza.

a mógłbyś to napisać wszystko jeszcze raz po polsku? ;)

bylem niemily jak ona cos robila nie tak zamiast sie spotkac szedlem spac bo teraz jak ona robi nie tak to mily juz jestem ;/

po polsku to tak ze dajesz komus wszystko nic poza kims sie nie liczy dla mnie stracilem wszystkie kolezanki urwalem kontak bo niechciala a teraz mam za to wlasnie to obojetnosc i robienie tak abym czuł sie zle!!

Jesteś miły jak ona robi coś nie tak? A co robi nie tak? Bo to ważne. Są czyny, których nie należy tolerować i akceptować.