Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagienka87

czy ktos mnie pokocha

Polecane posty

sluchajcie pysior mnie zdradza moj ukochany czy ja jestem do niczeko ze in woli inna no czemu tak jest czemu to zrobil

Nie przejmój się Jagienko 87!! Najzwyczajniej On nie był ciebie wart. Rozumię że cię to boli bo z tego co widzę musiałaś go kochać. Bądź sobą i dbaj o swoją godność a pojawi się ktoś kto cię pokocha!!

Gość gbhg
A fajna jesteś ? tzn z wyglądu i charakteru czy brzydka i chamska ?

Gość nie znosze pomaranczowego
Jagienka, nie dawaj sie ponizac. Pchanie w kakao jest ok tylko jesli sprawia Tobie przyjemnosc. W kazdym innym wypadku jest niedopuszczalne!!!! A tego palanta zostaw i niech spada na drzewo. Bedzie lepiej! Jak nie masz z kim gadac, to ja zawsze z Toba poadam. Glowa do gory!

Jagienko 87 Nie możesz dopuszczać do sienie nawet takiej myśli!! W końcu to On zzdradził nie ty wiec za co się obwiniasz?? Wiesz wydaje mi się że być może On chciał od ciebie tego czego Ty nie chciałaś bo nie byłaś na to gotowa. I dlatego zdradził cię z inną dziewczyną. Jeśli tak było to taki facet nie jest siebie wart bo nie dorósł do twoich ambicji!!

Gość kamanbejbe
jarku dobrze ci tak,zaczepiasz debila to masz :-D

Gość nie znosze pomaranczowego
Aha, to ty jestes ta kolezanka rzoany sklepowej? I ta stylizacja na zdjeciu to jej, myle sie? A moze jestescie jedna i ta sama osoba? Nie wazne. Nawet jesli to jakas tam prowokacja, to co mi tam. Poklikac mozna.

ladna nie wiem ciezko to mi ocenic bo nie chce sie wywyzac charakter mam dobry napewno nie uzywam wulgaryzmow

jarku dzieki ale jest mi ciezko mam sie za nic naprawde tak jejstem jej kolezanka prowo nam sie zdarza ale to niestety nie jest

Gość Sabaka 6
Jagienko ja bym cie pokochal!!analnie :-)

Gość Subiektywnezdanie
jagienka87 Ty to tak o tym dobrym charakterze, a ten wklejony poniej temat czasem nie twojego autorstwa czy te inne, bo nick się zgadza, a jest czarny,wieć raczej nie podszyw http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5339665

Musisz zmienić swoj stosunek do siebo. Gdyż inaczej zadręczysz się niepotrzebnie!! Podobno zakupy ciuszków pomagają w takich sytuacja!! Może wybierz sie do sklepu kup coś fajnego zmień swój wizerunek. Pokaż że jesteś kobietą z klasą że cieszysz się życiem!!

wydaje mi sie ze nic dobrego mnie nie czeka bo co on byl moim calym zyciem powietrzem tlenem wodo i pokarmem

Gość Subiektywnezdanie
Zawsze myślałem, że jak ma sie czarny nick, to nie ma możliwości podszywu, dlatego pytam, bo wiecej mi się napatoczyło podobnych topików, gdzie padały kontrowersyjne stwierdzenia.

Gość Subiektywnezdanie
A to jest błąd gdy w życiu tak się uzależniasz od drugiego człowieka, to potem tak właśnie się kończy.

zawsze pewna siebie kroczylam przez zycie a teraz mam sie za nic jak mnie pchal w kakao teraz sie czuje jak bym tam byla