Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem...

romans - warto?

Polecane posty

Gość sama nie wiem...
Jacek - gdyby to było takie proste.... On ma żonę, a ja męża... Powiedziałam mu, że wolę się z nim nie spotykać, bo wszystko zacznie się od początku... On kiedyś chciał się ze mną żenić... Myślę, że nie jestem mu obojętna...

Gość sama nie wiem...
Normalnie....

Gość sama nie wiem...
aseptyczny - :-) Dzięki za poprawienie humoru :-) Jestem totalnie przybita... Nie wiem co robić... Mieszkamy w niedużym mieście, więc jesteśmy skazani na spotkania...

Gość sama nie wiem...
Myślę, że zdrady są dla ludzi o silnej psychice i dla tych, którzy podchodzą do tego bez emocji.... Czyż nie tak? Odpowiedzcie, bo ja tego nie wiem...

Ludzie po latach się zmieniają, więc nie myśl autorko, że on wciąż będzie chciał tego samego samego co kiedys. Może chce sprawdzić tylko jak ty oceniasz sytuację, może chce podbudowac swoje ego i upewnic się, że wciąż tak samo na ciebie działa jak kiedyś?

wiem, wiem, wiem powiem ci coś i ucieknę, bo zaraz grad krytyki mnie ustrzeli bierz bzykaj korzystaj baw się a w domu baw się w zonkę to Twoje zycie i to Ty masz być szczęśliwa nikt mi nie wmówi, ze seks po 20 latach jest tak samo zajebisty jak na początku masz ode mnie najlepsze zyczenia bedą Ci potrzebne, bo i tak wiadomo, ze się zaangażujesz uczuciowo i bedziesz potem wyć pa

Gość sama nie wiem...
On wie, że nie interesuje mnie zdrada... Nie wzięłam jego nr. tel., nie podałam swojego.... Jasno się wyraziłam... Tylko dlaczego On krąży wokół mnie? Może chce sprawdzić, jak długo potrafię powiedzieć: NIE...

Gość aaaabbbccc
To dlaczego nie jesteście razem skoro mowił o slubie z Tobą?

Gość sama nie wiem...
Cz wierzcyeie w cuda, że można być szczęśliwym non stop przez 20 lat z mężem czy żoną? Nie należę do żon, które znajdują sobie kochanka, bo mają kryzys w małżeństwie.... Ten "ktoś" był dla mnie ważny i jest nadal.... Coraz częściej myślę, że jednak zdecyduję się na jedno spotkanie....

Gość sama nie wiem...
Czy Wam romanse w czymś pomogły, czy zaszkodziły w życiu?

Gość aaaabbbccc
Dlaczego wobec tego nie jesteście razem? Chyba cos musiało spowodować Wasze rozstanie???? A teraz może on ma dosyć swojego małżeństwa i takie tam, odżyły dawne uczucia i tyle.

Gość sama nie wiem...
Nie wiem tego na pewno :-) Czuję, że to nie wyjdzie mi to na dobre, bo prawdopodobnie byłoby super i sprawa się skomplikuje....

Gość sama nie wiem...
aaaabbbbcccc - to długa historia ;-) Wyszło jak wyszło i tego już nikt nie zmieni...

Gość sama nie wiem...
aseptyczny - skąd wiesz, że będę wyć? ;-)

Gość sama nie wiem...
aseptyczny - Ty jesteś w związku i cały czas wierny? :-)

Alez oczywiscie, ze Ci wierze, ze po 20 latach malzenstwa nie odczuwasz juz praktycznie zadnych emocji wzgledem meza. Sama jestem 10 lat ze swoim i motyli w brzuchu nie mam juz od 9,5 i podobnie jak u Ciebie w naszym malzenstwie jest juz tylko "normalnie" ;) Chodzi o to, ze jesli masz taki sentyment do tego faceta to bardzo szybko wczujesz sie w ten zwiazek emocjonalnie, a wtedy to juz po Twoim malzenstwie ;) Nie jestem przeciwna zdradzie, samej daleko mi do swietosci, jednak na podstawie swoich wlasnych doswiadczen zawsze jej odradzam :) Nie mieszaj sobie w glowie autorko, po co? ;)

nie :-) ale wiem co to jest stały związek wiem co to jest romans wiem czym są konsekwencje nie bardzo jeszcze wiem, czym jest zal, ale może kiedyś się dowiem :-)

Sama jestem 10 lat ze swoim i motyli w brzuchu nie mam juz od 9,5 i podobnie jak u Ciebie w naszym malzenstwie jest juz tylko "normalnie" hehe :-) i love you :-)

Gość sama nie wiem...
Niebiesko-zielona - odradzasz zdrady, ale sama je popełniasz? Dlaczego?

Gość sama nie wiem...
Po co to robisz? Dla motyli w brzuchu? :-D

Gość sama nie wiem...
Jeszcze jedno: to On mi miesza w głowie, a do tego jest niesamowicie przystojny...

Gość sama nie wiem...
Napisałaś: samej daleko mi to świętości ;-) :-) :-) Jak to rozumieć? :-)