Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona córka

ku*wa czy tylko ja mam taką dziwną matkę?;/

Polecane posty

Gość wkurzona córka

Od poniedziałku zaczyna się rok akademicki i wyprowadzam się na stancje, z tego względu, ze dojezdzać nie mam jak, mam ponad 40 km na uczelnię, niby mało, ale mam taki plan, ze koncze pozno kiedy juz nie mam zadnego autobusu ani nic. Muszę jutro być w tym mieście bo włascciel bedzie chciał umowę spisać i pieniądze wziąć. Powiedziałam o tym matce i się wkurzyła, ze jutro :/ ona by chciała zebym na ostatnią chwile tam pojechała :O przeciez musze sie rozpakować, zadomowić troche. na dodatek nie chcą mnie zawieźć :/ nie dam rady z tymi pakunkami autobusem chocbym chciała, przeciez pościel musze zawieżc i mnostwo innych rzeczy. Boja sie jechac do miasta chyba, bo ciągle jedzza tylko po ulicach w małym miasteczku. Zaproponowałam ze tata mnie zawiezie to matka powiedziała, ze nie... no super;/ a ciągle słyszę gadki kształć się, ucz, studiuj blablabla. Nawet nie chca mi pomóc w przeprowadzce, boze co za ludzie

może poproś kogoś znajomego, studiujesz a liczysz wiecznie na rodziców i najprostszych rzeczy sama nie potrafisz zrobić

Gość ...piggy
uuu.. słabo ;/

Gość wkurzona córka
tak bede prosiła znajomych a w domu 2 samochody :O

Gość wkurzona córka
matka po prostu nie chce zebym jechala juz jutro tylko najlepiej w poniedziałek z rana autobusem

Gość ...piggy
masz prawko? wez sobie jeden :P

Gość kjhklk
jakie woj.?

Gość wkurzona córka
nie mam prawka

Gość wkurzona córka
pomorskie

Gość ...piggy
no to szkoda.. ;/ trzeba zrobic ;P

Gość niesiksa
może zapytaj ojca bezposrednio czy Cie zawiezie, a nie matki o pozwolenie by mógł Cie zawieźć. Jak nie, to znajomi - jednym kursem sie zabierzesz- wezmiesz do samochodu najciezsze i najpotrzebniejsze rzeczy, i wrocisz nastepnego dnia po lżejsze. 40 km to niedużo

Gość niesiksa
a swoją drogą to najlepszy dowó na to ze najwyzszy czas zatroszczyc się o własną dupkę