Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paaula007

czy mogłam zajść w ciążę?

Polecane posty

cześć! Mam takie troche nietypowe pytanie.. Mozecie uznac mnie za glupią, ale ostatnio strasznie schizuje na punkcie ciąży. Uprawiałam seks niecały miesiac temu- 2 wrzesnia, to byl moj pierwszy raz. Chlopak nie mial wytrysku w czasie seksu, tylko wczesniej ,kiedy robilam mu loda. Pozniej , przed wejsciem zalozyl gumke. Boje sie jak cholera teraz.. Mialam w sumie okres okolo 10 wrzesnia. Powtorze sie, to byl moj pierwszy raz, nie mialam z tego zadnej przyjemnosci. Od jakiegos czasu mam ochote na slodkie, czasami mam kolke na podbrzuszu, a boje sie zrobic test.. Nie wysmiewajcie mnie, to dla mnie naprawde trudne.. Prosze o pomoc, powiedzcie mi , co wiecie.

Gość dzieci
nie powinny uprawiac seksu!

Gość dyskoska
nie nie jestes w ciazy! A tak na przyszlosc- obserwuj swoje cykle miesiaczkowe. Jesli boisz sie ciazy nie kochaj sie miedzy 12 a16 dniem cyklu. Dla wyjasnienia 1 dzien cyklu to 1 dzien miesiaczki. Pozdrawiam Jak masz pytania jeszcze to pisz. I nie krytykujcie jej widocznie nie ma z kim o tym poprostu porozmawiac.

jasne że mogłaś :D poza tym boisz się zrobić test ale do łóżka to nie bałaś się wskoczyć :D

dzieki , bardzo mi pomoglas. Mam nadzieje, ze masz racje. Ciesze sie wgl, ze przeczytal to ktos madrzejszy od tych niedojrzalych wyzej..

tak wiem , ale nie musicie od razu po mnie jezdzic, bo to nie jest mile . wiem zrobilam glupote i zaluje tego, ale kiedys musial byc ten pierwszy raz. Prosilam o pomoc, a nie o krytyke.

kiedyś? kiedyś to nie byle kiedy tylko kiedy jest się gotowym. poza tym nie jesteśmy cudotwórcami i nie wyczytamy z twojego posta czy jesteś czy nie w ciąży.

dobra wiem , juz to zrozumialam. Moze za pozno.. Z tego, co widze to jestes facetem , wiec nie wiesz co czuje. Poprostu sie boje, czy to tak trudno zrozumiec?