Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K.S.K.S.S.

Pomóżcie Mi się zmienić!!

Polecane posty

Gość K.S.K.S.S.

HEJ WITAM WSZYSTKICH!! MAM NA IMIE ANIA MAM 19 LAT I JESTEM 'CHLOPCZYCĄ' LUBIE SZEROKIE BLUZY , SPODNIE , KOSZULKI , CZAPKI ITD. MAM TEGO SPORO... OGULNIE JESTEM DOŚC BRZYDKA A NAWET BARDZO BO MAM 'MĘSKIE' RYSY TWARZY I WOGULE DZIWNA BUDOWA CIAŁA. NIE RAZ Z TEGO POWODU MI DOKUCZALI A NAWET DO TERAZ TO TRWA MYLĄ MNIE Z CHLOPAKIEM ITD !!! ALE OD JAKIEGOS CZASU ZACHODZĄ WE MNIE ZMIANY NP. KUPIŁAM SOBIE PIERWSZY RAZ W ŻYCIU WĄSKIE SPODNIE TKZW. 'RURKI' . ZAKOCHAŁAM SIĘ W FAJNYM FACECIE ALE ON JEST DUUUŻO STARSZY!! MOŻE WŁASNIE Z TEGO POWODU PRAGNE SIE ZMIENIC... CO WY O TYM MYŚLICIE??

pewnie to jest główny powod ale nie tylko... dojrzewasz do bycia kobietą i stad ta zmiana ze zaczynasz chciec byc bardziej kobieca.. obudzila sie w tobie kobitka no! ;)

Gość ...piggy
masz 19 lat wiec jezeli nie odpowiada ci dotychczasowy styl bycia to zmieniaj sie szybciutko.. bo jest na to jeszcze czas :) powodzenia :)

Heheh...musisz być zajebista , nie zmieniaj stylu , pozostań sobą . To czy ktoś Cię ocenia , nie powinno mieć znaczenia , jesli dobrze się czujesz ze sobą , taką pozostań ; Chłopczyca...to charakter nie ubiór , pamiętaj :)))

Gość dzieci
Ogólnie i w ogóle pisze się przez "o" z kreska! A ile ma lat ten facet?

Gość K.S.K.S.S.
No sorki za bledy :)) facet ma 33,5 xd

Gość K.S.K.S.S.
Ale jeżeli zdecyduje sie na jakiekolwiek zmiany to wole tak powoli bez pośpiechu...