Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość villlacsx

zostawił mnie, bo nie chce być w związku...

Polecane posty

Gość emergerency
No i co z tego? Widocznie nie przeszkadza mu znajomość z tamtym inaczej by się nie odezwał. Popełniłaś błąd bo się zakochałaś,żaden wstyd. Tamten powinien się wstydzić co zrobił. Nawet jak ten liczy na seks to godzić się nie musisz. Nie przejmuj się tym w ogóle. Nic złego nie zrobiłaś a jak tamten będzie mówił coś nieprzyjemnego to po raz kolejny sobie wystawi świadectwo.

Gość villlacsx
emergerency, no ale jakbym miala ochote, to umowic sie z tym, ktory teraz sie odezwał? czy wlasnie wystawie sobie swiadectwo, ze raz z jednym kumplem sie spotykam, a zaraz pozniej z drugim. najbardziej boli mnie fakt, ze ten moj ex wspominal o bylej, ktora z nim zerwala, jak cierpial, ze mu bylo smutno wtedy itd. niby powiedzial mi, ze juz go to nie dotczy (zerwala z nim rok temu, zimą jakoś), ale ciagle mysle, ze moze nadal ja kocha i ja nie bylam nigdy taka super...

Gość emergerency
a dlaczego masz się nie umówić? To nic złego,spotykać się możesz z każdym. Nie oglądaj się na ludzi bo choćbyś była idealna to i tak znajdą coś co im się nie podoba jak się uprą. Nie warto na nich patrzeć. Zerwał z Tobą znajomość ale to nie oznacza,że masz teraz samotnie cierpieć w kącie,bynajmniej. I nigdy nie myśl,że jesteś gorsza od jakiejś innej. Jesteś jedna i niepowtarzalna a że on tego nie widzial to jego strata.

Gość villlacsx
no a czy fakt odtrącenia go rok temu przez dziewczyne nie oznacza czasem, ze nadal do niej wzdycha? skoro tak cierpial? moze dlatego nie chcial "zwiazku" ze mna, bo nadal kocha ją:(

Gość dck
nie bardzo rozumiem? pięć stron pierdolenia o bardzo jasnej sytuacji - koleś jasno powiedział, że ma cię za fuckfrienda. olał cię i nie odzywa się dwa tygodnie. nad czym tu się zastanawiać?

Gość ihasasa
wlasnie mialam napisac to samo - po jakeigo grzyba wciaz walkujesz ten sam temat? koles chcial cie bzykac bez zobowiazan, jak zaczelas marudzic to cie olał i olewa juz od 2 tyg. Nie dorabiaj do tego zadnej bajeczki bo jej nie ma. I nie zachowuj sie jakby to byl jedyny facet na ziemi,,,

Gość emergerency
A nawet jeśli to jakie ma to teraz znaczenie skoro już się stało i zerwał kontakt?