Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

do 30-stki

Polecane posty

Pare lat temu napisalem tu ze jak do 30-stki nie znajde dziewczyny to sie zabije teraz mysle ze jak nie znajde nikogo do 30 lat to raczej dam sobie spokoj z poszukiwaniem i odpuszcze

Gość prawiki są tutaj
To się tylko tak mówi, że sobie odpuszczam a instynktu nie wyłączysz, to nie jest maszyna.

Gość Ciekawie mówicie
ja Cię mogę pocieszyc :)

Gość mutłan
'seks' jak to brzmi komicznie z ust prawika.

Gość taaki jeeden...
BLE BLE ustalmy jedno aby przestać szukać najpierw trzeba to uczynić i wykazać minimum chęci. Koniec tematu.

Gość bierz przykład z offermy
bleble na starość zmądrzałeś i na pewno się wzbogaciłeś. słyszałem że rozkręciłeś własny biznes i kupiłeś nowe audi

bleble jesteś jak nowe audi czy stary polonez i szukasz na siebie klientki ? nie każdy towar jest chodliwy więc do którego samochodu się porównasz ?

dobre porównanie. jeżeli jesteś jak polonez to żadna na ciebie nie poleci. teraz znasz przyczynę :)

i to jest błogosławiony wpływ kafeterii na prawika. jak się tu poczyta te wszystkie baby to się człowiekowi odechciewa jakiejkolwiek. a jak jeszcze wie ile to udręki go kosztuje to już w ogóle.

Ja chyba też odpuszczę, przy moich 27 wiosnach na karku. Jestem za ardzo małomówny w towarzystwie. Teraz z jakąś piszę na gg, wynieniliśmy się fotkami, ale rozmowa z nią i tak mnie stresuje . . .

Z resztą jestem trochę zły, bo ostatnio fajną spotkałem. Niebieściutkie oczy, lekko przyciszony, aksamitny głos. Sama z siebie chciała mi pomóc w paru sytuacjach. Ale wiadomo, że jak jestem małomówny to nic nie poradzę . . .

Gość Detonics
Zostało 364 dni

Gość podwyzszam
podwyzszam

Gość do prawików
Eald_Syhter walcz chłopie mnie też stresowały kiedyś same rozmowy na gg ,albo modliłem się do słuchawki żeby zadzwonić cały dzień ..ale to przechodzi z tym ,że trzeba co jakiś czas utrzymywać jakieś kontakty..to tak jak z ćwiczeniami na siłowni jak przestaniesz się ruszać to mięśnie wiotczeją i potem trzeba nadrabiać. sam też jestem małomówny do dziś nieraz w towarzystwie potrafię się zamknąć i nic nie mówić nawet przez godzinę dwie ...to jest mój największy problem bo solo z kobietą to jest w miarę już ok ..choć też nieraz zdarza się pustka w głowie Jednak postępy są jakieś ..miałem kila randek przez internet raz nawet seks ,a raz się spotykałem dłużej i dało mi to bardzo dużo doświadczenia w obyciu ..to tak w okresie 25-27 lat bo do 25 r.ź było 0 absolutne tnz czasem jakaś tam orbitowała koło mnie ,ale ja nie potrafiłem nic z tym zrobić. Nie licz na to ,że wszystko wyjdzie idealnie bo nie wyjdzie ,ale trzeba zjebać raz 2gi ,aż wyjdzie tak w miarę bo jednak olewanie kobiet do 25r.ż nie nadrobisz przez kilka miesięcy ...ale może do 35 się wyrobię na tyle ,żeby złowić fajną żonkę

Gość podbijam tematy dla ble ble
up

Zabijać się z powodu braku kobiety? No ja rozumiem poświęcić życie w obronie ojczyzny, ideałów, słabszych ale tego? Nah! to bezsensowne.