Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megann90

JESTEŚ BOGIEM

Polecane posty

Gość megann90

co sadzicie o tym filmie?? ja wlasnie wrocilam z kina i ciagle siedzi mi w glowie!!

Gość gggggggggggggggfdgfd
tu masz magika w orginale www.youtube.com/watch?v=wkMBOAtboN8

Gość megann90
a ze magika w orginale to wiem przeciez, nie znam pfk od wczoraj

Gość hnjfnf
tak siedzi film w głowie, podobał mi się, choć powiem szczerze ze jestem troszku rozczarowana. Film starsznie reklamowany i oczekiwałam wiekszego łał niż było. Choć sam w sobie jako fabularny film bardzo dobry

Gość senseiiiii
ja bylam na nim w niedziele a ciagle mam go w glowie i ide chyba na niego jeszcze raz jak myslicie ile czasu beda grac ten film w kinach?? ten gosc co gral Magika poprostu wymiotl wszystko az dziw bierze ze to jego 1 rola

Gość megann90
dlaczego sie rozczarowalas?? mi troche zabraklo takiego zaglebienia sie w psychike maga, watku o wojsku i chorobie a co do marcina to popieram to jak zarapowal nowiny i plus i minus az mi szczena opadla :P

Gość jbhgvcfdx
a ja znam Joke:Pi pije z nim na imprezach:P

Gość karottkka
a co tam Joka ja bym chciala poznac Maga ale to niestety nigdy nie bedzie mozliwe :(( a tak poza to Rah wydaje sie taki milutki i wstydliwy :D

Gość jbhgvcfdx
Maga bym nie chciala poznac..mial w sobie cos takiego ze dreszcze przechodzily..jakby w dusze zagladal... ogolnie ja ich w ogole nie znalam..to nie moje klimaty....poznalam joke trzy lata temu i dowiedzialam sie co on za jeden..wtedy taksowkarz,dzis zaczynaja dalej grac....chociaz to juz nie to co kiedys... nie znalam zadnej ich "piosenki"..jedynie motyw i reklamy kawy:O

Gość Sexi Kotka
Ja idę na to jutro :D :)

Gość Sexi Kotka
a Paktofonike uwielbiam, większosć utworów znam na pamięć :)

Gość megann90
ojj z tym sie zgodze w magiku bylo cos tajemniczego i mrocznego, sama nie wiem co o tym myslec ale nawet jak ogladam jego zdjecia to mam takie dziwne odczucia ale faktem jest ze byl jednym z najlepszych raperow w polsce moze wlasnie dzieki tej swojej tajemniczosci i oryginalnosci, wydaje mi sie ze juz nie bedzie drugiego takiego jak on

Gość K.fryburgu
Ja byłam w niedzielę też i wydaje mi się że postaci są takie... takie zbyt wyraźne jeśli wiecie o czym mówię. Zwłaszcza postać Rahima, jakby na siłę chcieli z niego zrobić taka ciote. Ale ogólnie film niezły - nie żałuję tych dwóch dych a zaznacze że kino zawsze było dla mnie strata pieniędzy.

Gość K.fryburgu
Ja byłam w niedzielę też i wydaje mi się że postaci są takie... takie zbyt wyraźne jeśli wiecie o czym mówię. Zwłaszcza postać Rahima, jakby na siłę chcieli z niego zrobić taka ciote. Ale ogólnie film niezły - nie żałuję tych dwóch dych a zaznacze że kino zawsze było dla mnie strata pieniędzy.

Gość K44 w głośnikach
Zajebisty film, wybiorę się jeszcze raz :D

Gość jbhgvcfdx
nie bedzie na pewno bo to juz nie to... powtarzam-nie znalam ich,to nie moje klimaty...nie moj swiat... a jednak jak slucham ich(plus i minus)to w jakis inny swiat sie przenosze...czlowiek sie czuje jak na chaju... tyle sie gęb w polskim szolbizie przewinelo i co?o wielu,wielu nikt nie pamieta...dzis ich lubisz-jutro nienawidzisz.. ale nie Paktofonika czy Kaliber...za 50 lat ich teksty nadal bedą łapały,bo byly prawdziwe..

Gość megann90
fajnie to napisalas popieram w 100%! ja osobiscie slucham rapu, roznych wykonawcow ale jednak ich kawalki mimo ze dobre, nie maja tego czegos, niewiem jak to okreslic

Gość fajnie nie
byłam i ide raz jeszcze :P

Gość ciekawa waszej opinii
Magik się w grobie przewraca, że film o nim puszczają w multikinach i innych komercyjnych świątyniach szajsu.

Gość fajnie nie
a gdzie ona napisala ze k44 to ci sami co pfk? ogarnij sie lamusie

Gość fajnie nie
a ja mysle ze nie ma nic przeciwko ;)

Gość gthgff
ja bylam i ide jutro znowu!! film wgniata w fotel magia normalnie

Gość Jolka z Sieradza
Film dla gimbusów !

Gość mi się podobał podobał
film świetny! ostatnie pare minut wbija w fotel! ja niedawno ogladałam i caly czas mam go w głowie, przeżywam.. Jest przygnębiający, dawno już tak filmu nie przeżywałam. wiadomo, że w rzeczywistości to pewnie trochę inaczej było, no ale film naprawdę godny obejrzenia. i straszliwie fajny aktor - Marcin Kowalczyk ten który grał Magika te oczy ❤️