Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doscskomplikowane

czy wszyscy mężczyźni chcą uprawiać seks analny?

Polecane posty

Gość gość
Większość chce..moj tez chcial, powiedziałam oke pojde tutaj do sexshopu kupię wibrator to go zaspokoje! Jego mina bezcenna.Koniec z analem.

Gość gość
Dooopa jest to srania, nie do ********njaa..kto chce anal ma zapedy gejowskie.Kto uprawia anal? Pedały!

Gość gość
Do poprzedniczki szantażuje cie a inna mu da uważaj jak. ma......akurat

Gość gość
gość A ja sie zgadzam na sex analny, maz mowi ze jestem obszerna w pochwie wiec nie takiej przyjemnosci. Wole zeby mnie w pupke posuwal niz poszedl do innej. Odpowiednie nawilzenie jest bardzo wazne. Wtedy nie boli i jest przyjemnie. Wypelniony o***t doprowadza tez do orgazmu. Kobietki nie bojcie sie, da sie przyzwyczaic . xxxxxx no jezeli twoj facet jest z toba dlatego ze robisz co on zechce to sie przyzwyczaj, ale nie gadaj przy tym glupstw.

Gość gość
Ja lubie bardziej niz tredycyjny sex I zawsze mam super orgazm -tylko wazna tu jest higiena I wyproznienie przed to nie bedzie zlych doswiadczen I nie milych niespodzianek .

Gość gość
anus służy do defekacji, nie prokreacji. niby dobry koń i po błocie pójdzie ale ja sobie tego nie wyobrażam

Gość zbychu waligura
Ale wśród angielskich i amerykańskich nastolatek to popularna metoda antykoncepcji :-)

Gość gość
ohyda i już!!! Tę formę preferują z konieczności osoby okaleczone z normalnego orgazmu. I tak, mężczyzna nie może się spuścić w luźniejszej pochwie szuka ciaśniejszej dupy lub musi dowalić ręką. Kobieta oziębła bez możliwości uzyskania orgazmu waginalnego łapie się, jak tonący brzytwy, śmierdzącego anala i jeszcze udaje, że ma orgazm analny; śmiechu i pożałowania to godne. Dla takich debili-mężczyzn kupić w prezencie sztuczną dupkę, 1kg rzadkiego gówna jako lubrykanta i niech uprawiają kochany anal, a kobietom niech dadzą spokój.

Gość gość
Ale wśród angielskich i amerykańskich nastolatek to popularna metoda antykoncepcji CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC Kardynalny błąd, gdyż sperma wyciekając z dupy zahacza o wargi sromowe i ciąża gotowa.

Gość gość
J**** j**** w d**ę p***a leży odłogiem dupa do srania p***a do *****ia

Gość gość
Ostatnia wypowiedź to moja k***a intelektualisty *****ego

Gość gość
Nie, tylko pedały i sodomici! :P