Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doscskomplikowane

czy wszyscy mężczyźni chcą uprawiać seks analny?

Polecane posty

Następnym razem jak facet zapyta cię czy masz ochoote na seks analny to powiedz, ze owszem - potem wyciagnij słusznych rozmiarów dildo i zapytaj go, czy masz mu nasmarować przedtem tyłek oliwkaa czy woli jakiś lubrykant. A tak serio to mnóstwo facetów ma parcie na seks analny z czystej ciekawości - wielu z nich kiedy już spróbuje I dowie się jak to jest wcale nie chce tak często (choćby dlatego, ze to jest kłopotliwe).

Gość Kapral Deka
Najbardziej podejrzani są ci, którzy dużo czasu spędzają w internecie.

Gość sfsfsfsfsfs
mojego to brzydzi, nawet o tym nie marzy

Gość ja mam 34
mój też jest normalny, fakt raz czy dwa spróbowaliśmy aby zaspokoić ciekawość - ani mnie to nie kręci ani jego. I nie wierzę, że kobieta może mieć orgazm podczas sexu analnego. Pozdrawiam

Gość doscskomplikowane
mam nadzieję ze teraz spotkam tego co nie lubi seksu analnego ale może się nagle okazać że lubi coś innego.. grupowy:/ tragedia... powinno się przeprowadzać ankiety przed zaangażowaniem emocjonalnym dotyczące preferencji seksualnych partnera/ki bo potem dochodzi do rozstań itd kiedyś wydawało mi się że tylko fetyszyści tyłeczków kobiet lubią seks analny i geje...

Gość facet 1234
nigdy nie spróbuję analnego, za oralnym nie przepadam, jeśli już wolę robić dziewczynie

Gość minus87
Oj może mieć orgazm i to b. mocny, choć pewnie nie wszystkie. Robiliśmy to kilka razy, na początku to było tylko przełożenie na chwile z pochwy do pupy aby skończyć w niej bez martwienia się o ciąże. Póżniej próbowaliśmy ale ją bolało i rezygnowaliśmy. Pierwszy raz tak na dobre ( na pierwszych naszych wakacjach) ku mojemu zdziwieniu sama go włożyła w pupe bedąc do góry ( na jeźdzca), miała niesamowity orgazm. Dowiedziałem sie wtedy co to takiego "damska ejakulacja", mnie było tak średnio, pewnie przez to ze był cały schowany aż po jajka i były niewielkie ruchy. Drugi raz (już ze znacznie konkretniejszymi ruchami)też sama to zrobiła i tez miała niesamowity orgazm również z ejakulacją (do której nigdy niedoszła podczas normalnego stosunku) mnie tez było dobrze, chciałem to powtórzyc kiedyś, zgodziła sie, lecz teraz juz od kilku lat niechce o tym nawet słyszeć, nad czym bardzo ubolewam. Może bardziej uprzejme panie napisza coś co pomogłoby to zmienic

ja wole lizac pupke niz w nia bzykac.. ogolem bzykanie w pupke wcale nie jest przyjemniejsze od waginalnego czy oralnego.. przynajmniej takie sa moje odczucia.. byc moze bez gumki jest inaczej, mi sie jeszcze bezgumkowe ruchanie nie zdarzylo :[

Gość laffajetka
a ja ciumkałam cipciora

Gość kolejny nudny dzien na kafeee
nie wszyscy to lubia. ja uwielbiam anal i lubie jak dziewczyna gmera paluszkiem w moim odbycie. orgazmy mam nieziemskie.

Myślę, że faceci chcą uprawiać seks kompleksowy, bardzo różnorodny, a anal jest świetnym urozmaiceniem

Gość nie wszyscy, ja na szczęście
mam normalnego faceta a nie takiego co ma zapędy gejowskie :o obrzydliwość :o

Poczytaj sobie podręczniki do kamasutry, pooglądaj filmy edukacyjne o seksie - w odbycie znajduję się prostata, czyli najwrażliwszy element męskiego ciała (jak łecztaczka u kobiet) i pieszczoty w tym miejscu są dla faceta bardzo przyjemne. Nienormalny (a na pewno nudny) jest seks bez żadnych pikantnych elementów

nie lechtaczka tylko punkt G.

i znowu te mity z dupy 1 - anal jest tylko dla pedalow a jak facet to lubi to juz pedal, kryptogej itp itd 2 - po analu bedziecie popuszczac kupe jednym zlowej zenada jakie glupie mamy to spoleczenstwo. Zero wiedzy.

zalosni jestescie. ograniczone tepaki

Gość gość
Ja lubie seks analny i chce to zaproponowac mojemu chlopakowi - ale znamy sie dopiero 2 miesiace i nie wiem, czy to nie za wczesnie , boje sie, ze np on nie akceptuje seksu analnego i zrobie z siebie dziwke - no, cos w tym stylu :-)

Gość gość
jo nie lubia dupa jes od sranio

Gość gość
Ja lubie seks analny i chce to zaproponowac mojemu chlopakowi - ale znamy sie dopiero 2 miesiace i nie wiem, czy to nie za wczesnie , boje sie, ze np on nie akceptuje seksu analnego i zrobie z siebie dziwke - no, cos w tym stylu :-)

Gość gość
Kurde... po prostu sie spytam - poczekam, az sie troche zalejemy , lol

Gość gość
Tak tylko trzba dobrze podejśc.Mój barzdo delikatnie to robi raz na tydzień najpierw mnie rozgrzeje minetka i mam wtedy orgazm potem do pochwowy lodzik i po ok.Poł godz analek najwiekszy mam wtedy orgazm i maż tryska obficie do środka czuję ciepła spermą.

Gość gośka 34
Ja swojego faceta szybko oduczyłam myślenia o analnym.Dobrałam wibrator w jego rozmiarze ,i jak on zaczął nalegać powiedziałam wypnij się i jak zobaczył co chcę zrobić powiedział chora chyba jesteś,a ja na to tak samo chora jak ty! od tamtego czasu nie proponuje mi

Gość gośka 34
Jeden plac zabaw powinien mu wystarczyć,tamta dziurka jest moja PRIVATE tak samo jak jego

Gość gość
dla mnie to obrzydlistwo, mój facet też coś kiedyś o tym wspomniał ale szybko wybiłam mu to z głowy. Jeśli jednak znów wpadnie na tak chory pomysł to zaproponuję mu wibrator w tyłek. Ta dziurka została stworzona do czegoś innego i niech tak zostanie.

Gość gość
hehe jak bym czytał jakieś historyczne wpisy za komuny. W dupkę ? zawsze. Moja kobieta to uwielbia, czy wy jesteście jacyś zacofani ? Przecież to z***biście podnieca. A szkoda gadać

Gość jacek__81
jaa to uwielbiam :) i mój chłopak przemcio przemoże22 też :)

Gość gość
A ja sie zgadzam na sex analny, maz mowi ze jestem obszerna w pochwie wiec nie takiej przyjemnosci. Wole zeby mnie w pupke posuwal niz poszedl do innej. Odpowiednie nawilzenie jest bardzo wazne. Wtedy nie boli i jest przyjemnie. Wypelniony o***t doprowadza tez do orgazmu. Kobietki nie bojcie sie, da sie przyzwyczaic .

Gość gość
Nie a stawianie że wszyscy chcą wszystkiego jest głupie w każdym temacie wszyscy.......się golą masturbują liżą palą kradną obciągają .....to żałosne ....