Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bioaronka

ślb i wesele - druhna i matka młdej

Polecane posty

Gość bioaronka

Zainspirował mnie jeden z wątków dot. obowiązków druhny. Dla mnie to przyjemność i obowiazki :) Byłam jednak na ślubach i weselach gdzie matka Młodej lub druhna "przyćmiewały" sobą Pannę Młodą. Co myślicie o takich zachowaniach? Sama jestem ....powiedzmy przed decyją o ślubie :)

Gość bioaronka
ło matko! ile literówek w tytule! Przepraszam za pośpiech i nowego laptopa :)

Gość filantropka39
to kwestia wcześniejszego dogadania między panną młodą a druhną... że o matce nie wspomnę. Tego dnia najważniejsza jest panna młoda i to ona powinna brylować :) Bez dwóch zdań! Kiedy planujesz wesele? Wyjaśnij im wcześniej, jeśli tego nie rozumieją

Gość to wieczór Panny Młodej
i to ona jest najważniesza. Inne powinny mieć umiar tego dnia :P

Gość a druhną już byłaś?
Jeśli tak to przypomnij jak się wtedy ubierałaś i jak to wogóle wyglądało. Jeśli nie, to wybieraj druhny które mają nazwijmy to... umiar :P

Gość autorko to już
Dla mnie jest żenujące jak ktoś próbuje ukraść Młodej jej ważny dzień. U mnie teściowa nałożyła na wesele białą kieckę wyszywaną kryształkami :o Są ludzie i ludzie, tylko nie wiem ma służyć takie zachowanie. Chyba chcą się dowartościować.

Gość guru guru
Co za gadanie. A dla Ciebie, to nie będzie najwazniejszy dzień dlatego, że przysięgniesz sobie miłosc z ukochanym faceem. ja byłam taka szczęściwa, bo to takie magiczne chwile dla zwiążku, że nikt nie był w stanie mnie przyćmić... ­­­­­­­­­­­ To chyba ty chcesz się dowartościować - widać, że masz kompleksy Dla matki czy to młodej czy młodego to też ważny dzień i na nie też goście zwracają uwagę, nie tylko jak wyglądają, po prostu ślub to ważne wydarzenie dla rodziny, młodych, ich rodziców, dziadków, a ty podchodzisz do tego tak komercyjnie.

Gość guru guru
­­­­­­­­­­­ Co to znaczy, jestem rzed decyzją o slubie...czekasz aż cie łaskawie zechce

Gość autorko to już
guru jasne że na rodziców pary młdej też yo jest dzień szczególny i chcą łądnie się prezentować. Ale ładnie i z klasą - owszem. W moim przypadku teściowa miałą taką białą tiulową sukienkę, we włosy wpięła kwiaty, no błagam cię. Mimo chęci błyszczenia w tym dniu trzeba umieć się zachować.

Gość autorko ty
autorko ty się zastanów czy wogóle chcesz wychodzic za mąż :P ja już raczej nie wychodziłabym ani za mojego ani za żadnego innego ;) słuchaj rad doświadczonych mężatek ;) Dobrze ci radzę, opamiętaj się póki pora :) kocia łapa lepsza:)

Gość pomarańczowa...
nie masz większych problemów przed ślubem niż to czy druhna i teściowa będą bardziej czy mniej wystrojone?;) Chociaż ja też tak naprawdę zaczęłam się przejmować tydzień wcześniej jak zaczęło do mnie docierać:)

Gość zloty listek
autorka niezdecydowana? Wcześniej czy później każda z nas musi podjąć tą decyzję :) Przynajmniej tego oczekuje od nas społeczeństwo:P

Gość zloty listek
ile masz lat?

Gość temat wygasł
??

Gość śliwka węgierka;)
jak tam wasze śluby?;)