Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antossia09157w

Prooblem

Polecane posty

Gość antossia09157w

Od kilku dni pieką mnie okolice wejścia do pochwy, także przy myciu żelem intymnym, którego używam od dawna. Towarzyszą temu białe upławy. I bardzo często chce mi się sikać. Ponadto po każdym stosunku występuje ból oraz pieczenie. Z czym mogą być związane moje problemy i jak się z nich wyleczyć?

Gość Pomarańczowaaa
być może jakaś infekcja..

okolice intymne posmaruj np. Provag żelem (złagodzi swędzenie), a jeśli często chcesz oddawać mocz, to może masz zapalenie pecherza - na to też są środki, z takich dostępnych bez recepty może być urosept, jeśli po kilku dniach nie przejdzie idź do lekarza

Gość ZenkaZenka
Pewnie złapałaś infekcję. Ja też miałam często takie problemy. Od roku stosuję chusteczki z kwasem mlekowym, myję się płynem do higieny intymnej i po kąpieli codziennie smaruję się provag żelem. Nie byłam przekonana do żeli, a teraz nie wyobrażam sobie w inny sposób dbać o higienę intymną. Żel zawiera kwas mlekowy, dlatego skutecznie chroni mnie przed infekcjami, dodatkowo świetnie nawilża i łagodzi podrażnienia. Odpukać, infekcje mnie omijają! Jeśli chodzi o pęcherz to powinnaś pić dużo wody i soku z żurawiny oraz łykać witaminę C. Jeśli po kilku dniach objawy nie mina to wybierz się do lekarza.