Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda laska 22

Czy nie jestem za chuda??pyt.do mezczyzn i kobiet

Polecane posty

Gość chuda laska 22

moje wymiary biust t 93 pod biustem 69 biodra 87:( udo 43 ogólnie to mam 165 i waże 49 kg czuje sie za chuda,mam duzy biust to fakt,ale nogi jak patyki:( czy takie chude nogi(ale naprawde chude)moga sie podobac facetą??

Gość chuda laska 22
czy ktos sie wypowie???????// proszeeee

Facetom raczej się nie podobają takie wymiary. Szkielotozaur z ciebie. My potrzebujemy krągości i kobiecego ciałka, a nie kości, facet nie pies, na kości nie leci. Zacznij jeśc kobieto, sorry, pseudo kobieto.

Gość kurwamać.....
możesz się podobać aczkolwiek nie koniecznie,daj fote to ocenie

Gość chuda laska 22
no wlasnie ja jem i jem ale nie moge przytyc,moze jeszcze jakis Pan sie wypowie???

Gość chuda laska 22
jeszcze oprocz biustu ratuje mnie ladna buzia,nie dam zdjecia bo nie mam,a nie bede robic bo mąż siedzie nie daleko

Gość chuda laska 22
nie mam:) jestem zdrowa jak ryba:) i to jeszcze po jednej ciazy:) jeszcze jakieś rady??:P

Gość jacekg jak twoje
próchno w pracy, obciągnęła ci już pałę ta twoja stara baba?

Zacznij jeść tuczące potrawy, ogranicz sex, więcej odpoczynku na kanapie. Aktorki jak muszą to w ciągu tygodnia przybierają na wadze 7 kg.

Gość kurwamać.....
masz męża więc komuś się spodobałaś,więc po co te pytanie?

Gość byku...
@Jacek G. nie wypowiadaj sie tu za wszystkich, jak ty lubisz pasztety to nie znaczy ze inni też je uwielbiają. @chuda laska 22 dla mnie jestes idealna :)

Gość chuda laska 22
Jacku ze względu na to,że mam siedzącą pracę nie mam nawet jak chudnąć,na serio jem dużo tuczących potraw. Mój mąż poleciał na mnie bo jestem spodobał mu sie mój charakter,buzia i biust wiem,że chciał by żebym, miała grubsze nogi ale nigdy mi nie powiedział,że jestem za chuda. Wiadomo,że kobieta chce się podobać nie tylko mężowi :P:P:P Nie mówię tego w sensie zdrady tylko lepszego samopoczucia :)

Gość chuda laska 22
ograniczyc seks?? nie ma opcji,kochamy sie baaardzo czesto z mezem i on nie jest takim chudzielcem:P

Gość chuda laska 22
byku ale podobaja ci sie nogi ani rubik??nie chodzi mi o dlugosc tylko chudość:)

Autorko, kształty kobiece w odpowiednich proporcjach są sexi. Byku- kto tu mówi o pasztetach? Mowię o normalnych kobiecych kształtach, nawet nie o Rubensowskich, a co tu dopiero nadwaga i otyłość, nie, nie tego też nie lubię, ale oświęcimki i dahau też wygląda bebe. Dla mnie u kobiet idealna waga to 55 kg.

Gość chuda laska 22
Kochany,ja nie wygladam jak z oswiecimia,gore mam ok,tylko te chude nogi,wiec prosze bez takich mi tu

Gość bojs bojs bojs
55 kg to baleron

Gość chuda laska 22
a jak bylam w ciazy i wazylam 59 to i tak mialam chude nogi:P

Gość sarrrapi
ja mam 165 i 49 kg w tej chwili a wazylam 45 musialam sie niezle napracowac zeby przytyc zajelo mi to rok, ale sie udalo niektorzy maja taka przemiane materii i nie przytyja chocby jedli niewiadomo co. nie kazdemu sie podobaja kobiety zaokraglone:)

Gość chuda laska 22
nie wiem ile waza dzieci w tym wieku,ale dziekuje ci juz za wyopwiedzi:) podniosles mnie na duchu jak cholera :)

Gość chuda laska 22
Jacku mogę sie zalozyc o milion ze jak bys mnie zobaczyl w calej okazalosci to poleciał bys na mnie-no chyba ze patrzysz TYLKO na nogi

Gość a ja mam wąkie
55 kg to baleron? to ty nie jestes facetem tylko leszczem. Trzeba miec zgrabną figurę i kg nie widać, nawet jak się ma 58, no ale cóz nie każdy facet jest koneserem zgrabnych kobiet. Szukasz wieszaka? Idź do sklepu.l

Gość chuda laska 22
sarrapi-ja wazylam 43,ale zaczełam zarzywac peritol i dzieki niemu w 2 miesiace dobilam do wagi 49/50

Gość chuda laska 22
kochana 55 kg u nie ktorych wyglada apetycznie a u niektorych juz nie bardzo-np jak brzuch zwisa itp,ja osobiscie chce wazyc 56 kg

Nie lecę na skrajnie chude dziewczyny. Moj ideał to 55- 60 kg, wtedy nie mam odcisków w czasie seksu, nie mam wrażenia, że ide z anorektyczką, za to mam świadomość, że kobieta ma czym oddychać i na czym siedziec. To jest moje zdanie, a faceci mogą uwielbiać chude blachary, ja nie.

Gość sarrrapi
ja tak schudlam przez nerwice ,ale nigdy niewazylam wiecej niz 51 kg ,oprocz ciazy po ktorej odrazu wrocilam do swojej wagi, niektorym pasuje 55 kg niektorym 49 zalezy od budowy wzrostu..

Gość sarrrapi
jacek placek pewnie wzy ze 120 kg bo ktory normalny siedzi na kafeterii