Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hunk97ad6a

Pantomogram

Polecane posty

Gość Hunk97ad6a

Gdzie mogę tanio w Warszawie wykonać pantomogram???

Gość Gólna
Z własnego doświadczenia mogę polecić Ci klinikę Dental-Design Jaworska, co prawda znajduje się ona w Pruszkowie, koło Warszawy, ale naprawdę warto przejechać te klika kilometrów więcej, a mieć pewność dobrego wykonania. Wykonanie pantomogramu kosztuje u nich 100 zł, więc cena nie jest wygórowana (w zasadzie to prawie wszędzie tyle kosztuje), a klinika jest pierwszych lotów, pracują tam sami najlepsi lekarze, wielu z nich może pochwalić się wysokiej ranki światowymi kursami. Ja leczę się u nich od dawna i nie mam zamiaru nic w tej kwestii zmieniać. Zdrowie jest dla mnie najważniejsze, więc stawiam na najlepszych.

Gość Felicjanka
Teraz nawet do Pruszkowana nie trzeba jeździć w Warszawie na Ursynowie powstała nowa filia Dental-Design Jaworska. Tam też bez problemu mozna zrobić panomogram.

Hej HUNK!

W odpowiedzi na Twoje pytanie bo właśnie byłam - zdecydowanie polecam na rondzie wiatraczna w galerii wiatraczna jest bardzo nowoczesny i nowy punkt na Pradze na pantomogram https://xray.pl

Co mnie zaskoczyło:

Parking za free w galerii wiatraczna

Zapis online

Mega dobry sprzęt

Hej HUNK!

W odpowiedzi na Twoje pytanie bo właśnie byłam - zdecydowanie polecam na rondzie wiatraczna w galerii wiatraczna jest bardzo nowoczesny i nowy punkt na Pradze na pantomogram https://xray.pl

Co mnie zaskoczyło:

Parking za free w galerii wiatraczna

Zapis online

Mega dobry sprzęt