Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata żona i mama:-)

Chrzest dziecka i problem z Chrzestną

Polecane posty

Gość moja droga albo mezuś zakończy
autorko ok rozumiem chcesz zeby było wszystko na najwyzszym poziomie, nie można komuś narzucać co ma ubrać. Jednak beata ma troche racji, co ubioru, nie wypada do koscioła iść w kusej sukience, wycietej na plecach. Zwłaszcza gdy ktoś ma być chrzestną, nie zdziwiłabym się gdyby ksiądz ją wyprosił :/ kiedyś spotkałam sie z taka sytuacja ze laska była wyzywająco ubrana, mini, cycki na wierzchu (ale nie chrzestna) ksiadz kazał dziewczynie coś ubrać na siebie, a jeśli nie to prosi o opuszczenie koscioła.

Dziękuje dokładnie to jest dla nas wyjątkowa uroczystość. Dziś rozmawiałam z teściową! powiedziałem jej kilka rzeczy do słuchu. Powiedziałem również że chrzestna mnie bardzo rozczarowała.

Gość niezle prowo
usmialam sie

Gość mmmm1234
Przerażają mnie takie mamuśki k... skąd to się bierze. Typowa MATKA POLKA!!! Katoliczka która narzuca swoje zdanie nie licząc się z innymi! Dziwne że mąż dalej jest z tobą skoro takie masz metody i narzucanie swojego zdania!

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
haha ja tez sie usmialam:) niezle prowo;)

Gość znaki na niebieeeeeeeeeeeeeee
tu nie chodzi o chrzestna, ale o ta cala otoczke:) tak jak panna mloda mowi swiadkowej czy jej sie podoba jej sukienka. to panna mloda decyduje, a tu autorka za bardzo przejela sie sytuacja i mowi wszystkim jak maja byc ubrani;)

To nie chodzi o kolor choć jest okropny nie podoba mi się. Jednak jej strój dziewczyna ma 20 lat a ubrała się jak na tańce! To nie wypada zwłaszcza przy tak ważnej uroczystości. Napominałam ją, pokazywałam, doradzałam co i jak ma kupić itp nic jak grochem o ścianę!!!Jestem wściekła na siebie że za namową teściowej zgodziłam się aby tak nieodpowiedzialna dziewczyna mogła uczestniczyć w uroczystości.

Gość alejakto
Strach myśleć co to było na UROCZYSTOŚCI ŚLUBU:-) biedny małżonek ......:-)