Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orchideaaaa

dziwny ból gałek ocznych

Polecane posty

Gość orchideaaaa

Opiszę moją sytuację. Noszę okulary -2,5 na oba oczy. Od wczoraj bolą mnie gałki oczne, ból jest dość silny i ujawnia się gdy wykonuję ruchy powiekami m.in zamykanie, otwieranie i jest dość silny. W czwartek (ból jeszcze nie występował), dokładnie tydzień temu byłam u okulisty na wizycie kontrolnej, nic u mnie znaleziono.Okulista, u którego byłam jest jednym z najlepszych lekarzy w mieście, miałam wykonany komplet badań, ciśnienie w oku też ok. Wizyta była prywatna, jestem pewna że dobrze mnie zbadała. Co może oznaczać ten ból? Miał ktoś taki przypadek? Oczy są lekko zaczerwienione, ale nie raz już tak miałam wiec nie wiem czy t zaczerwienienie też od tego. Natomiast ból gałek ocznych występuje pierwszy raz. Jestem krótkowidzem. Miał ktoś taką sytuację? Dzięki za odp.

Gość lajzoor
Szczerze to niestety, ale nie wiele osób dba "od środka" o swoje oczy tylko doraźnie stosując kropelki jak już pojawią się problemy, a to duży błąd. Polecam wejść na stronę http://lutezan.pl/ i poczytać o tym jak powinniśmy dbać o swoje oczy każdego dnia.